nisam ja Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Kad i gde je bio mali budo? Možda mogu premotam još..
ToniAdams Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Sasvim je iznenadjujuce ok mudo budo. Gledo doduse od polovine otprilike.
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Da, prošo voz. Ih pa sad ce taj budo da se reprizira samo tako....
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 cenim da ga ima i u luci™ ili negde na liniji
Duci Simonovic Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Probajte i sa predstavom pjevaj brate, čuo sam da je skroz pristojno i simpa
bradilko Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 u mne se vecini nije dopao mali budo kao nekad sto im se nije dopao rad zivka nikolica pa je izbegavao da dolazi ovamo jer su mu obecavali batine tj kako se kaze ovde "dacemo ti sto ti niko uzet nece" u stvari zivka su i pretukli jednom na cetinju
MocaVukotic Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 zivka nikolica jedan od recimo 10 najboljih yu reditelja. retko prefinjen.
bradilko Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 jedan od recimo 10 najboljih yu reditelja. retko prefinjen. kao tezak laik ili dunster, slazem se :) desavalo mi se da gledam 3 njegova filma za redom.bestije su mi najupecatljivije i dan danas
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 u mne se vecini nije dopao mali budo kao nekad sto im se nije dopao rad zivka nikolica pa je izbegavao da dolazi ovamo jer su mu obecavali batine tj kako se kaze ovde "dacemo ti sto ti niko uzet nece" u stvari zivka su i pretukli jednom na cetinju greota bi bilo tući dimitrija vojinova:(
MocaVukotic Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 jebemu, aj mi navedi 9 vecih od zivka pa bilo bi jebeno, al eto okvirno destak. dovoljno je videti u ime naroda.
April Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 jedan od recimo 10 5 najboljih yu reditelja. retko prefinjen. Bio na premijeri Lepote poroka u Puli. Tada smo kao pravi seljani svi došli zbog Vrdoljakovog Kiklopa koga je Živkov masterpis prosto počistio iz Arene.
copkillah Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Pa i nije, ja provalio čim sam se malo udubio...Posle čekao špicu da vidim jel potpisana...i jeste.... ne kažem da je teško da se prepozna glas, već da je to odlično pitanje za neki pab kviz
Recommended Posts