colonelo Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ne volim floskule tipa ''glumačka i ljudska veličina'' kad se priča o osobi koju lično ne poznajemo, ali mislim da je Dragan Nikolić jedan od od onih za koje se, sa velikom pouzdanošću, može dodati i ovo ,,ljudska''. Mnogi ga smatraju privatno najduhovitijim i vjerovatno i najomiljenijim glumcem među kolegama. Iz priča ljudi koji su ga sretali da se zaključiti da uvijek isijava pozitivnu energiju oko sebe. Nije mi poznato da se svrstao u bilo koji glumačko-producentsko-rediteljski klan, ali imam utisak da je dobar sa svakim od tih klanova, i da je kod svakog od njih glumio u ponekom filmu. Koliko mi je poznato mislim da se nikada preko medija nije prepucavao sa bilo koim iz svoje branše. Naravno, tu je i dugogodišnji brak, bez, u javnosti poznatih, trzavica sa takođe velikom glumicom. U svakom slučaju, nadam se da će se izvući iz ove krize.
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Ne volim floskule tipa ''glumačka i ljudska veličina'' kad se priča o osobi koju lično ne poznajemo, ali mislim da je Dragan Nikolić jedan od od onih za koje se, sa velikom pouzdanošću, može dodati i ovo ,,ljudska''. Mnogi ga smatraju privatno najduhovitijim i vjerovatno i najomiljenijim glumcem među kolegama. naravno da ga ne poznajem, al jedan od baš retkih filmskih glumaca u nas en masse se na fdu školuju za pozorišne Edited May 22, 2015 by boshoku
kobni zelaya Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 a) I Gaga se školovao na fdu b) Igra u pozorištu Atelje 212, gde je zaposlen (osim ako nije već u penziji, nisam pratio poslednjih godina).
hoffnung Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 iznenadio sam se za godine, koliko ima. mislio sam da je mladji. meni se cini, ovo sto colonelo pise u vezi klanova, da je dragan faca i da zbog toga mogu samo da mu prdnu pod prozor, mislim na ove klanove u tom filmskom svetu veza i vezica.
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 a) I Gaga se školovao na fdu b) Igra u pozorištu Atelje 212, gde je zaposlen (osim ako nije već u penziji, nisam pratio poslednjih godina). dobro, jbt, znaš na šta sam mislio... broj bona fide filmskih glumica i glumaca kod nas je za na prste pobrojati
MocaVukotic Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 a) I Gaga se školovao na fdu b) Igra u pozorištu Atelje 212, gde je zaposlen (osim ako nije već u penziji, nisam pratio poslednjih godina). igrao je i u zvezdari dosta
kobni zelaya Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 dobro, jbt, znaš na šta sam mislio... broj bona fide filmskih glumica i glumaca kod nas je za na prste pobrojati Sad tek pojma nemam šta si mislio, keve mi. :)
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 pozorište i film su parsecima udaljeni a propos izvedbe, kako režije, tako i glume samo to :)
kobni zelaya Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ok, samo ne znam šta Gagu odvaja od bilo kog drugog glumca koji igra u pozorištu i na filmu, a završio je fdu (osim što ima boljih i gorih glumaca od njega).
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 joj bre kobni... odvaja ga to što je prevashodno filmski glumac, nevezano gde i ko ga je školovao
kobni zelaya Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Pa nije - on je filmski i pozorišni glumac, igrao je mnogo i u jednom i u drugom. A kakve veze ima "školovanje pozorišnih glumaca na fdu" sa tim? pozorište i film su parsecima udaljeni a propos izvedbe, kako režije, tako i glume Inače, propustio sam da ovde dodam - te razlike su među sobom veoma različite. Filmska i pozorišna režija su dva različita posla definitivno, dok je razlika između filmske i pozorišne glume mnogo manja i svodi se na manje više tehničke stvari.
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Inače, propustio sam da ovde dodam - te razlike su među sobom veoma različite. Filmska i pozorišna režija su dva različita posla definitivno, dok je razlika između filmske i pozorišne glume mnogo manja i svodi se na manje više tehničke stvari. ti se mos'def znatno više razumeš/znaš taj posao, tak da ti verujem - meni, kao laiku, pozorište i film su dve planete uzgred, ne volim pozorište
Recommended Posts