Jump to content

Srpski film

Featured Replies

Jednostavno, nakon velike, možda i iznenađujuće gledanosti Malog Bude, braća Karadžići su odlučili da i oni zajašu na talasu popularnosti crnogorskog humora (ili humora o Crnogorcima) i da se i oni malo ogrebu.

A ruku na srce, Mimi mnogo bolje leže uloge sirovina nego mačo tipova.

• Replies 4.8k
  • Views 523.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Lost Country" - prvi srpski film o paralelnim univerzumima. Dešava se u Beogradu neke paralelne 1996. u kom su svi - ali bukvalno svi - likovi koje naš nesretni junak sretne opoziciono orijentisani.

• Moze ovde Jugoslav Moja Slavice Pantelic  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

išao da gledam neposlušne. užasan je, imamo konsezus, molim da ne kvarite

sa druge strane, zastrašujuće mnogo filmova se pojavilo u bioskopima.

bila je redina za jebenog gorčila mime karadžića

top je bio vreo od ređisera do koske - http://www.krstarica.com/film/filmovi/top-je-bio-vreo/

peti leptir - od režisera potere za srećkom - http://www.krstarica.com/film/filmovi/peti-leptir-3d/

====

odakle im keša za ove bahanalije?

Edited by Ravanelli

Vatafak!!!!  :0.6:

:Hail:  :Hail:  :Hail:  :Hail:  :Hail:

ahahaha, joj, znam ovog lika (što je potpisan kao režiser) duže od 2 godine i sve vreme priča da snima film u bg. a ja mislila da mu je to pick up line za žene, a paravan za muškarce i da je neki špijun ili tako nešto.

izvinjavam mu se, gde čitao, gde ne čitao.

Mislim da sam video nilskog konja na 1:30

edit:

Jesam, video sam nilskog konja :blink:

Edited by Reaktor

Šarac nosi dramski momenat.

Mislim da sam video nilskog konja na 1:30

edit:

Jesam, video sam nilskog konja :blink:

da, video si.

al tako nam i treba, kada čekamo da dođe poklonik višnua i šive da nam marka kraljevića stavi na film.

stvarno, kako se toga pre niko nije setio? pa generacije sada već baba i deda odrasle na nekim tarzanima i kasnije supermenima i sl.

a k.marko i šarac koji govori su realno bolja fora od tarzana i čite koja ne priča.

Šarac Vs Hippo

:Hail: 

meni ovo super ko Šejtanov Ratnik

kakvi su neposlusni spram tilva rosa?

:fantom:

Jel gledo ko varvarine?

• 1 month later...

Bojan Abraxas Pandža, sakupljač dokumentaraca i ludak opšte prakse, sastavio listu domaćih filmova za izbegavanje u periodu 2000-2014. Posting is not endorsing.

01. Rat Uživo (2000) - patetika, Bjela sindrom

02. Nebeska udica (2000) - patetika, Ljubiša Samardžić sindrom

03. Munje! (2001) - Maja Mandžuka talenat, verovatno nečija ćera

04. Virtuelna stvarnost (2001) - Mi djeca s kolodvora Zoo al' umalo, drugi pokušaj proguravanja Mandžuke na kvarno + Đuričko

05. Nataša (2001) - Ljubiša Samardžić sindrom + Đuričko

06. Ona voli Zvezdu (2001) - ime sve govori + Kičić

07. Lavirint (2002) - debilno

08. Zona Zamfirova (2002) - sindrom Zdravka Šotre

09. Pljačka Trećeg Rajha (2004) - sindrom Zdravka Šotre + Đuričko

10. Kad porastem biću Kengur (2004) - klinci se ladno lože na ovo, gistro mnogo jak urban humor

11. Pad u raj (2004) - Lazar Ristovski

12. Život je čudo (2004) - Kusta usro motku, al' ovaj mu ipak nije najgori

13. Jesen stiže, Dunjo moja (2004) - Ljubiša Samardžić sindrom

14. San zimske noći (2004) - psihopatologija Gorana Paskaljevića i Lazara Ristovskog

15. Mi nismo anđeli 2 (2005) - ni Nikola Kojo ovde ne vadi stvar, početak pada Srđana Dragojevića

16. Potera za Sreć(k)om (2005) - jedna reč (prezime): Kičić

17. Ivkova slava (2005) - Šotra, Bjela, Đuričko, trio fantastikus

18. Sinovci (2006) - scenario i režija Siniša Kovačević, nema dalje

19. Šejtanov ratnik (2006) - jedan od retardiranijih filmova ikada, al' kad se autorima bilo šta prigovori vade se na foru "pa to je treš film, nismo mi to ozbiljno"

20. Optimisti (2006) - opet Paskaljević i Ristovski

21. Mi nismo anđeli 3: Rock'n'Roll uzvraca udarac (2006) - scenario pisali Dragojević i Dimitrije Vojnov

22. Crni Gruja i kamen mudrosti (2007) - usrali seriju do balčaka

23. Konji Vrani (2007) - nastavak filma "Jesen stiže", režiro Ljubiša Samardžić

24. Zavet (2007) - ubedljivo najgori Kustin film. Evo samo jedan skoro pa nebitan detalj: glavni junak, dečak sa sela, iz neke planinske vukojebine, priča čistim beogradskim naglaskom najopuštenije, dakle hit pesničkih sloboda!!!

25. Čitulja za Eskobara (2008) - a film je tako dobro počeo...a onda se u glavnoj ulozi pojavio Vojin Ćetković

26. Bledi mesec (2008) - treći deo trilogije "Jesen stiže", režiro Samardžić

27. Miloš Branković (2008) - za čije babe zdravlje?

28. Drug Crni u Narodnooslobodilačkoj borbi (2009) - jel' ovo iko gledo?

29. Zona mrtvih (2009) - videla žaba da se konj potkiva pa bi i ona da snimi zombi film

30. Sveti Georgije ubiva aždahu (2009) - epic fail Srđana Dragojevića, dakle za anale

31. Beogradski fantom (2009) - smešno i jadno, ako je ono dete bilo fantom, ja sam bio Zodijak

32. Ranjeni orao (2009) - možda i najjadniji film u dekadi, iz fazona šta se zgodi kad se spoje Zdravko Šotra i Ivan Bosiljčić, the most retarded srpski glumac ever

33. Kao rani mraz (2010) - scenario i režija Đorđe Balašević

34. Tilva Roš (2010) - autor se ložio ko klinac na "Mržnju" pa istripovo da i on napravi taj fazon, samo zanemario činjenicu da u "La Haine" glume pravi glumci a ne naturščici kako se to naizgled čini, jbga...

35. Šišanje (2010) - još jedan od bisera srpskog debilizma, znači kako mali Perica zamišlja skinhed pokret i navijače, scenario naravno Dimitrije Vojnov

36. Montevideo, Bog te video! (2010) - Bjela solira

37. Vojna akademija 2 (2013) - nastavak debilne serije a zapravo klasični propagandni film vojske RS

38. Montevideo, vidimo se! (2014) - vaistinu, vidimo se...al' što dalje od moje kuće

39. Mali Budo (2014) - Dimitrije Vojnov pisao scenario a film trebo da bude komedija

40. Mamula (2014) - Crnogorsko primorje je horor samo po sebi, što će ti film jadan?

41. Varvari (2014) - još jedan film o neshvaćenoj mladosti, o društvu poremećenih moralnih vrednosti, o navijačima, a gluma očaj očaja, ma proseravanje čisto, videli "Klip" pa hteli snime isti fazon...

u prevodu kao ima i neki za gledanje ma važi :fantom:

Edited by Hella

u prevodu kao ima i neki za gledanje ma važi :fantom:

bas to :D

dajte listu filmova koji nisu za izbegavanje/ koliko ih ima? zavet mozda?

moja lista:

1: Tilva Roš