kim_philby Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 da, vidis taj sam film potisnuo. to je gorcin. naravno da karanovic nije potpisao peticiju. kapiram da bi potpisnici peticije rado spalili ta dva njegova kosovka filma. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 e, imaju i kosovski boj i banovic strahinja! kosovski boj je samo uslovno film a banovic s je pretkosovski ciklus. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
ultra plasticni Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Vidite i sami da je deficit opasan i da je ovaj jecaj u skladu sa tim sasvim opravdan
kim_philby Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 pa u xxi veku samo besa. ne ide to tako. a to je jos film o platonskoj ljubavi albanca i slovenke. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 eto posla za urosa stojanovica! a rimejk banovica da radi mladen djordjevic. kad je bal nek je maskenbal. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
beatakeshi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) Al Biković da igra Lešija. A nabijanje na kolac bi trajalo jedno pola sata. Edited May 4, 2014 by beatakeshi
ultra plasticni Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ko bi mogao da glumi Slobu? Leonardo di Kaprio mi prvi pada na pamet
Haralampije Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ko bi mogao da glumi Slobu? Leonardo di Kaprio mi prvi pada na pamet Dacic
kim_philby Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ko bi mogao da glumi Slobu? Leonardo di Kaprio mi prvi pada na pamet bjela. kakav crni leo. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 dzisus, upravo sam shvatio da su nasi politicari zapravo likovi iz filmova brace koen! Sent from Bender's iPad using Tapatalk
bergasa19 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Prosto je neverovatno kakvi su bednici, to jest priznaju da su moralni prosjaci i umetnički pobačaj. Pa o Kosovu mogu da se snime sjajni filmovi, a da se ni jednom rečju ne spomene.
Recommended Posts