Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted (edited)

skuhoy.png

Još da pročitam šta kaže Vojinov pa da stanem u red za bilet. 2uepjjt.gif

Edited by Sir Oliver
Posted

Ја када будем играо у Партизану.

Младен Ђорђевић ftw!

Posted

Sinoc sam gledao poslednji uradak gosn Dragojevica i nisam bas odusevljen.Prepun opstih mesta,drnda vec izandjanu matricu ex Yu tematike.Scenario slabasan,nedoradjen a rezija ispod renomea SD-a.Jedno se mora priznati:svaka cast na gotovo uporednim premijerama na puno mesta(gradova).Mislim da ce do kraja meseca obici sve od ono malo bioskopa koji jos postoje u Srbiji a vec iduceg ce pustiti DVD po smesnim parama i nece kukati o pirateriji jer ce svakom biti dostupan za par stotina dinara.Poslovnost nema sta!Slatko sam se nasmejao na pocetku filma kad sam shvatio da projekcija ide sa media playera(logo WD).Znaci umesto filmske kopije posalju samo USB sa DVD ripom od nekoliko GB i cepaj :)

Posted

gledao prekjuče. jedini lošiji dragojevićev je sveti georgije... ali to nije ni njegov.

jako loš film, vidljivo sirote produkcije.

Posted

Sinoc sam gledao poslednji uradak gosn Dragojevica i nisam bas odusevljen.Prepun opstih mesta,drnda vec izandjanu matricu ex Yu tematike.Scenario slabasan,nedoradjen a rezija ispod renomea SD-a.Jedno se mora priznati:svaka cast na gotovo uporednim premijerama na puno mesta(gradova).Mislim da ce do kraja meseca obici sve od ono malo bioskopa koji jos postoje u Srbiji a vec iduceg ce pustiti DVD po smesnim parama i nece kukati o pirateriji jer ce svakom biti dostupan za par stotina dinara.Poslovnost nema sta!Slatko sam se nasmejao na pocetku filma kad sam shvatio da projekcija ide sa media playera(logo WD).Znaci umesto filmske kopije posalju samo USB sa DVD ripom od nekoliko GB i cepaj :)

Nema više filmskih kopija (traka). Filmovi idu sa hard diskova.

Posted (edited)

Budućnost je već počela!

Edited by Turnbull
Posted

:0.6:

Hvala na interesovanju i komentarima. Postujem misljenje svakoga, pogotovo onoga ko se potpisuje imenom i prezimenom. Film na stranu, stvar je svakoga da proceni dopada li mu se ili ne; no, moram da prokomentarisem tezu Gospodina koji veruje da ja lepo zivim i vozim "relativno", kako veli, nova kola. Zivim kako zive svi oni koji otplacuju kredit za stan u svajcarskim francima, vozim kola, "relativno" nova, iz 2003. godine, sto je, pretpostavljam, "srpski prosek". U nekoj drugoj zemlji, posle 3.5 miliona gledalaca u bioskopima i 1000 prikazivanja svojih filmova na televiziji bio bih veoma imucan covek. No, ako Vas to zanima, bez obzira na predrasude, nisam i - nemam niosta protiv toga. Jer mogu da radim ono sto volim i izdrzavam sebe i svoju porodicu. U ovom filmu nema nikakvog, kako neko veli, budzetskog novca niti bilo kakvih fondova, i crnih i belih. Vec je nekoliko ljudi ulozilo novac a mi svoje vreme i energiju. Imao sam zelju da ovo razjasnimo. Srdacan pozdrav. Srdjan
(Srdjan Dragojevic, 10. april 2014 18:03)

http://www.b92.net/kultura/komentari.php?nav_id=834812

Posted

car. bilo je ono kada se izvinjavao na nekim blogovima oko anđela 2

Posted

hm, eto ovi komentari su mi pomogli da shvatim da postoje ljudi kojima se dopadaju filmovi m. momcilovica.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted

Ova matrica:

- Film ti je sranje jer samo hoćeš da zaradiš pare.

- Ali ja nisam uzeo ni dinar od države za film

- Dobro, ali film ti je i dalje sranje.

Posted

:0.6:

Postujem misljenje svakoga, pogotovo onoga ko se potpisuje imenom i prezimenom. 

http://www.b92.net/kultura/komentari.php?nav_id=834812

Film sam gledala sinoć. Snažan je, potresan, gorak i na momente - misao mi se sama nametala - genijalan. To što je Dragojević i klinički psiholog, čini sve još ozbiljnijim, njegove procene nas, kao naroda, kao i procene posledica ratova i siromaštva po našu psihu, još više onespokojavajućim. Nema spašenih. Nema neoštećenih. Svi smo završili posle svega podjednako loše, kao i junaci filma. Ne bi nam pomogla opomena u vidu komande "Atomski zdesna" - kao što nije pomogla ni junacima filmske priče. Metafore se nižu u filmskoj priči i ostavljaju gledaoce u šoku i zaprepašćenju. Prelivene su gorkim humorom. Prepoznatljivim za autora. Ali ispod njega, nepogrešivo i precizno, definisano je sve što nas je učinilo ovakvima. Da se možemo samo nadati da će jednom biti bolje. Strašno! I briljantno. Moje poštovanje autoru.

(Marija Dragojević11. april 2014 20:57)

Oво је једини коментар потписан именом и презименом.

Није Драгојевић џабе у СПС.

Posted

Na Pinku 3 večeras, 23.30  "Štićenik" Brace Slijepčevića. Inače u tom terminu prikazuju domaće filmove, odlične kopije, juče bio Puriša, prekjuče Milenko Štrbac.