kobni zelaya Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Zanimljivo je da većina komentara na ovaj snimak na youtube pljuje po Miri Adanji Polak. A žena ovde prosto briljira!Da, nisam mogao da pretpostavim da će mi se ikada, u bilo kakvom kontekstu dopasti M.A.Polak.Sad treba samo paziti da li će mu država da ti neke pare, pa im se najebati majke posle za to.
Moća Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Pošto znamo u kakvoj državi živimo naravno da će dobiti pare za to.
Кристофер Лумумбо Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ???imam posla, ne mogu ni partizanove tekme da gledam kao covek :(odgledacu, odgledacu, odgledacu....video sam samo ljiljanu blagojevic kao uciteljicu, dotle sam stigao pa me iscimali :( izvini :(
Sludge Factory Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Je l' ovo Paskaljevic ispusio za Oskara?
Čutura Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) ustanicka ulica na jucubu, juce kicic reklamirao dvd na stb http://youtu.be/C4EO07lDHCs Edited December 26, 2012 by Takanohana
steins Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 sad uhvatih na TVu jednu od ludjih trešina koju je naša kinematografija izrodila Zvezde Ljubavi....
Mp40 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 BOKTE JEBO!!Jel gledo neko "Ma nije on takav" sinoc na RTS? Hteo bih da napisem nesto ali ruka mozag ne slusa...Jeboteeeeee. AAAAAAAAAAAAA!!
čekmeže Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja prebacivao i vidim scenu kako I Mihić leži raskrečena na plaži i ima neku loptu ispod haljine i dole vire neke noge. U prvi mah sam pomislio da je trudna i da se porađa.
beatakeshi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 BOKTE JEBO!!Jel gledo neko "Ma nije on takav" sinoc na RTS? Hteo bih da napisem nesto ali ruka mozag ne slusa...Jeboteeeeee. AAAAAAAAAAAAA!!MP - molim te, samo 3 reda o filmu!
Apollo Creed Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 BOKTE JEBO!!Jel gledo neko "Ma nije on takav" sinoc na RTS? Hteo bih da napisem nesto ali ruka mozag ne slusa...Jeboteeeeee. AAAAAAAAAAAAA!!Ja sam se vise puta hvatao za daljinski bezuspesno pokusavajuci da promenim kanal. Neka necista sila me gonila da odgledam to...nesto...do kraja. Ni telo, ni mozak mi se jos uvek nisu oporavili. Jebeno iskustvo...
mlatko Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ustanička ulicasasvim dobar, pomalo predvidljiv što je u neku ruku i neizbežno. Preporučujem (za razliku od nekih Ričardgirovskih verzija)
ubuntu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Nije neizbežno, samo da je odrađena još jedna ruka scenarija i da je manje praznog hoda. I ne mora Kičić baš u svakom kadru...
iwasateenagewerewolf Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Gorko iskustvo nakon gledanja "Ma nije on takav" je, nažalost, nedovoljno da bi se shvatilo gde se nalazi srpska kinematografija u ovom trenutku.Bolji uvid se dobija nakon gledanja "Artiljero" i "Zvezde ljubavi".
Recommended Posts