Кристофер Лумумбо Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 najbolji film svih vremenaznaci niko ne zna sta se decilo cika urketu?
Кристофер Лумумбо Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 pa zato sto je najbolji film svih vremena+1
kim_philby Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 najbolji film svih vremenaznaci niko ne zna sta se decilo cika urketu?imao je srcku. drugi, nikada snimljeni deo za koji su producenti uzeli kintu od minkula i nestali netragom, pocinje u ambulantnim kolima gde urketa uspesno reanimiraju.
Cane Vukic Prebranac Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Гледао Параду. Стандардно глуп филм, мада ипак бољи од Шишања, нпр.
Ryan Franco Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Šišanje i nije film. To je neuspeli političko-obrazovni pamflet u video formi. Nešto kao oni filmići koje su nam puštali u ranim razredima osnovne poput "Kako prelaziti ulicu" samo negledljivo.Mislim da je Šišanje u rangu s Nebeskom udicom. Mada nisam gledao "Ranjenu zemlju" i "Rat uživo".
Sam Spade Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 imao je srcku. drugi, nikada snimljeni deo za koji su producenti uzeli kintu od minkula i nestali netragom, pocinje u ambulantnim kolima gde urketa uspesno reanimiraju.A od čega je kašljao? Je l' su pomenuli u nekom trenutku da boluje od neke bolesti?
kobni zelaya Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Moguće da je to bila reakcija organizma na previše slušanja Olivera Mandića iz pozne faze.
ToniAdams Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 A od čega je kašljao? Je l' su pomenuli u nekom trenutku da boluje od neke bolesti?astma :(
Venom Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Bio je tesko bolestan, imao je i 37,2 temperaturu.
Кристофер Лумумбо Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 isao sam da gledam artiljero. film je "ona voli zvezdu, sa osvetom". najgori film koji sam u zivotu gledao, uopste ne preterujem. seo sam, razmislio i hladne glave dosao do ovog zakljucka. ovo kao da sam ja pokusao da snimim film, mislim da bi bas ovako los ispao. neverovatno, sokiran sam koliko je los i besmislen film.
porucnik vasic Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 isao sam da gledam artiljero. film je "ona voli zvezdu, sa osvetom". najgori film koji sam u zivotu gledao, uopste ne preterujem. seo sam, razmislio i hladne glave dosao do ovog zakljucka. ovo kao da sam ja pokusao da snimim film, mislim da bi bas ovako los ispao. neverovatno, sokiran sam koliko je los i besmislen film.ти јеси прикривени ЈСДП-овац.
Кристофер Лумумбо Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ти јеси прикривени ЈСДП-овац. ovakav film moze da snimi samo neko ko mrzi zvezdu
Recommended Posts