Jump to content

Srpski film

Featured Replies

najbolji film svih vremenaznaci niko ne zna sta se decilo cika urketu?

• Replies 4.8k
  • Views 523.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Lost Country" - prvi srpski film o paralelnim univerzumima. Dešava se u Beogradu neke paralelne 1996. u kom su svi - ali bukvalno svi - likovi koje naš nesretni junak sretne opoziciono orijentisani.

• Moze ovde Jugoslav Moja Slavice Pantelic  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

pa zato sto je debilan film

pa zato sto je najbolji film svih vremena
+1
najbolji film svih vremenaznaci niko ne zna sta se decilo cika urketu?
imao je srcku. drugi, nikada snimljeni deo za koji su producenti uzeli kintu od minkula i nestali netragom, pocinje u ambulantnim kolima gde urketa uspesno reanimiraju.

Гледао Параду. Стандардно глуп филм, мада ипак бољи од Шишања, нпр.

Šišanje i nije film. To je neuspeli političko-obrazovni pamflet u video formi. Nešto kao oni filmići koje su nam puštali u ranim razredima osnovne poput "Kako prelaziti ulicu" samo negledljivo.Mislim da je Šišanje u rangu s Nebeskom udicom. Mada nisam gledao "Ranjenu zemlju" i "Rat uživo".

imao je srcku. drugi, nikada snimljeni deo za koji su producenti uzeli kintu od minkula i nestali netragom, pocinje u ambulantnim kolima gde urketa uspesno reanimiraju.
A od čega je kašljao? Je l' su pomenuli u nekom trenutku da boluje od neke bolesti?

Moguće da je to bila reakcija organizma na previše slušanja Olivera Mandića iz pozne faze.

A od čega je kašljao? Je l' su pomenuli u nekom trenutku da boluje od neke bolesti?
astma :(

Bio je tesko bolestan, imao je i 37,2 temperaturu.

ma prepusio covek a ubi ga i nervoza

• 2 weeks later...

isao sam da gledam artiljero. film je "ona voli zvezdu, sa osvetom". najgori film koji sam u zivotu gledao, uopste ne preterujem. seo sam, razmislio i hladne glave dosao do ovog zakljucka. ovo kao da sam ja pokusao da snimim film, mislim da bi bas ovako los ispao. neverovatno, sokiran sam koliko je los i besmislen film.

jbg, sad moram da ga gledam

isao sam da gledam artiljero. film je "ona voli zvezdu, sa osvetom". najgori film koji sam u zivotu gledao, uopste ne preterujem. seo sam, razmislio i hladne glave dosao do ovog zakljucka. ovo kao da sam ja pokusao da snimim film, mislim da bi bas ovako los ispao. neverovatno, sokiran sam koliko je los i besmislen film.
ти јеси прикривени ЈСДП-овац. :fantom:
ти јеси прикривени ЈСДП-овац. :fantom:
ovakav film moze da snimi samo neko ko mrzi zvezdu