October 24, 201212 yr najbolji film svih vremenaznaci niko ne zna sta se decilo cika urketu?imao je srcku. drugi, nikada snimljeni deo za koji su producenti uzeli kintu od minkula i nestali netragom, pocinje u ambulantnim kolima gde urketa uspesno reanimiraju.
October 24, 201212 yr Šišanje i nije film. To je neuspeli političko-obrazovni pamflet u video formi. Nešto kao oni filmići koje su nam puštali u ranim razredima osnovne poput "Kako prelaziti ulicu" samo negledljivo.Mislim da je Šišanje u rangu s Nebeskom udicom. Mada nisam gledao "Ranjenu zemlju" i "Rat uživo".
October 25, 201212 yr imao je srcku. drugi, nikada snimljeni deo za koji su producenti uzeli kintu od minkula i nestali netragom, pocinje u ambulantnim kolima gde urketa uspesno reanimiraju.A od čega je kašljao? Je l' su pomenuli u nekom trenutku da boluje od neke bolesti?
October 25, 201212 yr Moguće da je to bila reakcija organizma na previše slušanja Olivera Mandića iz pozne faze.
October 25, 201212 yr A od čega je kašljao? Je l' su pomenuli u nekom trenutku da boluje od neke bolesti?astma :(
November 2, 201212 yr isao sam da gledam artiljero. film je "ona voli zvezdu, sa osvetom". najgori film koji sam u zivotu gledao, uopste ne preterujem. seo sam, razmislio i hladne glave dosao do ovog zakljucka. ovo kao da sam ja pokusao da snimim film, mislim da bi bas ovako los ispao. neverovatno, sokiran sam koliko je los i besmislen film.
November 2, 201212 yr isao sam da gledam artiljero. film je "ona voli zvezdu, sa osvetom". najgori film koji sam u zivotu gledao, uopste ne preterujem. seo sam, razmislio i hladne glave dosao do ovog zakljucka. ovo kao da sam ja pokusao da snimim film, mislim da bi bas ovako los ispao. neverovatno, sokiran sam koliko je los i besmislen film.ти јеси прикривени ЈСДП-овац.
November 2, 201212 yr ти јеси прикривени ЈСДП-овац. ovakav film moze da snimi samo neko ko mrzi zvezdu