gospa buba Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) je l gledao neko Crnu Zoricu?...deluje mi kao nastavak Čarlstona...gledala ja. nije nastavak charlstona. nisam se prosvetlila, nisam se katarzovala, kosovo nije vraceno i srpski narod nije dignut u nebesa. niko nije silovan, niko nije gej. a nema ni rvata. naprotiv, nishta od toga nije ni pomenuto, a vidim da se kritika masovno obrushava na kao shta je sve trebalo da bude u tom filmu, a kao nije :Pduhovita ljubavna pricha sa srecnim krajem (to je isto izgleda velika mana u filmu kod srba ^_^). pisao moki, tv manijak. nepretenciozna, lepo slikana, glumci prihvatljivi (mladi daleko bolje od starih), sa odlichnom muzikom koju je skladao neki grk.gledljivo, te gledaj. nema veze sa charlston.edip. nema ni zrtava tranzicije. mnogo nezgodan film ^_^ Edited April 9, 2012 by thermal bug
maheem Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 gledala ja. nije nastavak charlstona. nisam se prosvetlila, nisam se katarzovala, kosovo nije vraceno i srpski narod nije dignut u nebesa. niko nije silovan, niko nije gej. a nema ni rvata. naprotiv, nishta od toga nije ni pomenuto, a vidim da se kritika masovno obrushava na kao shta je sve trebalo da bude u tom filmu, a kao nije :Pduhovita ljubavna pricha sa srecnim krajem (to je isto izgleda velika mana u filmu kod srba ^_^). pisao moki, tv manijak. nepretenciozna, lepo slikana, glumci prihvatljivi (mladi daleko bolje od starih), sa odlichnom muzikom koju je skladao neki grk.gledljivo, te gledaj. nema veze sa charlston.edip. nema ni zrtava tranzicije. mnogo nezgodan film ^_^fala, deluje kao "normalan" film pogledaću ga ovijeh dana.
notenoughreasonsforclaire Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 el gledao neko ovaj klip od m.miloš?Uskoro, al' s' nestrpljenjem čekam... ">
Utvara Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Odgledah Klip.Bash, bash loshe.pa elaboriraj malo...da li je komedija, tragedija, drama :D kakva je produkcija, slika, kamera, glumci, glumice, itd. šta te je najviše iritiralo?
Mercuzzio Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 (edited) film je jedno veliko nishta. klinci koji se napijaju, drogiraju i karaju u krug 2 sata. i bukvalno nishta vishe od toga. Edited April 12, 2012 by Mercuzzio
Nikodije Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 film je jedno veliko nishta. klinci koji se napijaju, drogiraju i karaju u krug 2 sata. i bukvalno nishta vishe od toga.Odlicno, konacno domaci film vredan paznje. Istina, Leri Klark je nesto slicno snimao jos pre 20 godina, ali vredi videti i srpsku verziju toga. Samo se bojim nekakve pateticne i srceparajuce, pamfletske parapoliticke i pretenciozne poruke koja bi se mogla kriti u filmu.
Mercuzzio Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 uh... ako ochekujesh Kids od ovoga josh vishe cesh se smoriti nego ja
*edited by mod Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nisam ga jos odgledao ali sudeci po trejleru deluje mi kao domaca verzija Thirteen snimana mobilnim telefonom.
Nikodije Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ne znam sta da ocekujem, samo pretpostavljam sta je autorki mogla biti inspiracija, kao i mnogim drugima, jer nakon "Kidsa" videli smo razne varijacije na tu temu, a autorka je dobro primetila da srpski film nije dosad isporucio nesto na temu klinackih bahanalija.Inace, zene sve prisutnije u srpskom filmu. To moze biti samo dobro po isti.
Recommended Posts