ToniAdams Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 pricamo li o tilva rosh ili o cinema komunisto?tilva rosh - sasvim dobarcinema komunisto - meni razocaravajuci ali to ne znaci da bi se gen.pop smorio. eto za mene je taj film propustena sansa.desi ih gledo geje?
kim_philby Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 desi ih gledo geje?na razlicitim mestima. i know people in low places.
kim_philby Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 aj leba ti i meni ciba.oki. samo ja to nemam. kljucna rec je ako.
porucnik vasic Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Now you are saying, brother fancy!HYPE!Inače sinoćnja projekcija filma Žena sa slomljenim nosem me je iznova uverila da je 95% onoga što se snimi ovde obično samozadovoljno smeće. Ko li daje pare da se snima to, mislim znam odgovor, ali svejedno. Dno. Ako se posle filma osećaš lošije nego pre gledanja, kao što je u slučaju većine filmova ovde snimljenih u proteklih 20ak godina, to nije umetnost, već jadan pokušaj prodaje muda za bubrege. Kako kaže naš narod.+1samo da prijavim da sam gledao i da sam jako razočaran. kako nisam ni očekivao nešto posebno, tragedija je još veća.Здравко Шотра на стероидима. Најфилмичнија прича (србског) југословенског филма потпуно упропашћена.
Otto Katz Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jel u Zasedi Bata Živojinović igra četnika? Najveća subverzija SFRJ kinematografije. Gledaju mi se Živojinovi filmovi. Čista genijalnost spojena s potpunim zanatskim diletantizmom. Veliki car.
kim_philby Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jel u Zasedi Bata Živojinović igra četnika? Najveća subverzija SFRJ kinematografije. Gledaju mi se Živojinovi filmovi. Čista genijalnost spojena s potpunim zanatskim diletantizmom. Veliki car.veliki car. ja evo vec danima pokusavam da posisam dovidjenja u sledecem ratu. cinema komunisto me inspirisao.
notenoughreasonsforclaire Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 veliki car. ja evo vec danima pokusavam da posisam dovidjenja u sledecem ratu. cinema komunisto me inspirisao.Što lijepo ne skidaš sa rapidshare-a umesto jebavanja sa torrentima?
kim_philby Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Što lijepo ne skidaš sa rapidshare-a umesto jebavanja sa torrentima?kompjuterski sam nepismen a i ovo je kao fire and forget varijanta. nemam nalog na rapidu pa bih morao da dezuram pored istog. a zasto nemam, ne znam ni sam. nije da su neke pare.
Далибор Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PsU_7iHoqLIJel zna neko nesto o ovom filmu?
Nikodije Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Rezirao Dejan Zecevic (4. covek, Kupi mi Eliota, TT sindrom...). Njegove filmove uvek rado idem da gledam, iako najcesce ispadne sranje :) Ali za nase uslove relativno dobra filmska pojava, sa nesto subverzivnijim svetonazorom. Ovo je neki ratni, paranormalni film, tako nesto... Premijera na Festu.
Далибор Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 hvala.video sinoc trejler, a nisam do sada cuo za film
notenoughreasonsforclaire Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Upravo (od)gledao "Šišanje". Majko moja mila, pa tamo ništa ne valja...Ništa. Ja to filmom ne bih mogao nazvati. Pokušaj pravljenja dokumentarca koji se (da ne ulazimo u razloge zbog čega) pretvorio u igrani film...Davno se nisam osećao ovako loše, ali posle ovoga bi svaka, pa i najstroža kritike bila nedostojan kompliment ovome "ostvarenju"...
Nesh Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 (edited) Nisam znao gde ovo da stavim, pa posto je tema Sve o domacem filmu, valjda moze... Kuću iz „Maratonaca" svi zaboravili Edited February 17, 2011 by Nesh
kim_philby Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Nisam znao gde ovo da stavim, pa posto je tema Sve o domacem filmu, valjda moze... Kuću iz „Maratonaca" svi zaboravili ja ko onaj proverbijalni sibirski muzik od cele slike samo video macku. slatka maca!
Recommended Posts