Кристофер Лумумбо Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=09&nav_category=15&nav_id=478185
steins Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Bjela rezira:http://www.youtube.com/watch?v=D5TK1AOpdNQ ali brčići i friz Sergeja...............pravi špiclov........
notenoughreasonsforclaire Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Kreće prikupljanje sredstava za novi film...
Gonzo Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ili vraćanje duga Dragojević i Dačić imali su i zajedničke projekte - poznati režiser se oprobao kao scenarista filma „Montevideo, Bog te video“, čiji pokrovitelj je bilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
fonTelefon Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ili vraćanje dugaDragojevic je principijalan covek.
dig_chohano Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Samo 6 poslanika gledalo "Šišanje" Od 250 poslanika Narodne skupštine na specijalno za njih organizovanu projekciju filma „Šišanje“ , došlo je samo njih 6 i predsednica Slavica Đukić Dejanović. :(
Sludge Factory Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 (edited) Jel gleda neko na Studiju B sta radi Bjela i masinerija? Megalomanija erste klase! Edited December 20, 2010 by Sludge Factory
Кристофер Лумумбо Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ivon jafali...jel ona ovekovecena na KDP-u?
Mp40 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 jeboteee... gledam... sta je ovo? Djavolja Varos!Pa, mislim... Kako bre? Za koji kurac taj ko je ovo snimo je ovo snimo?Nemas bre NISTA da kazes, retose i glup si i jebote bog!!Beda. jad. Sta ovaj hoce da isprica, da kaze? kakva je ovo gluma? Scenario? Kome? Cemu?Secam se koliko su gnjavili sa ovim. Silovali da se gleda, sirili po medijima... Sva kinematografija nam je RTS dnevnik 2. Umrite svi. Mrs.
porucnik vasic Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ovo će biti žešća degradacija svega što su ti ljudi uradili. priča je ko stvorena za film, ali džabe...Изгледа као Више од игре, само са горим глумцима, и чак горим режисером од Шотре.Dragojevic je principijalan covek.Изнад свега.jeboteee... gledam... sta je ovo? Djavolja Varos!Pa, mislim... Kako bre? Za koji kurac taj ko je ovo snimo je ovo snimo?Nemas bre NISTA da kazes, retose i glup si i jebote bog!!Beda. jad. Sta ovaj hoce da isprica, da kaze? kakva je ovo gluma? Scenario? Kome? Cemu?Secam se koliko su gnjavili sa ovim. Silovali da se gleda, sirili po medijima... Sva kinematografija nam je RTS dnevnik 2. Umrite svi. Mrs.Влада П. Леонардо наше генерације.
Eraserhead Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 jeboteee... gledam... sta je ovo? Djavolja Varos!Pa, mislim... Kako bre? Za koji kurac taj ko je ovo snimo je ovo snimo?Nemas bre NISTA da kazes, retose i glup si i jebote bog!!Beda. jad. Sta ovaj hoce da isprica, da kaze? kakva je ovo gluma? Scenario? Kome? Cemu?Secam se koliko su gnjavili sa ovim. Silovali da se gleda, sirili po medijima... Sva kinematografija nam je RTS dnevnik 2. Umrite svi. Mrs.Htedoh baš da ovo prokomentarišem. Nešto najužasnije i najbesmislenije što sam u žiovotu video. Gomila nekreativnih idiota se skupila i napravila film. Nije uspelo da ga izvadi ni to što je Jana pokazala sise.
notenoughreasonsforclaire Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Htedoh baš da ovo prokomentarišem. Nešto najužasnije i najbesmislenije što sam u žiovotu video. Gomila nekreativnih idiota se skupila i napravila film. Nije uspelo da ga izvadi ni to što je Jana pokazala sise.Tačno, zbog njenih ne vredi. Ali zbog nečijih drugih...
Recommended Posts