Jimmy Kowalski Posted September 13 Posted September 13 Isti tandem je ako se ne varam kreirao i seriju Crna Svadba. Film je trebalo da se pojavi pre serije, ali je snimanje propalo zbog para. Nisam ni znao da su uspeli nekako da ga zavrse. A izgleda dobro, dobar post apokalitpicni vajb.. 2
Filozof manijak Posted September 13 Posted September 13 (edited) On 12. 9. 2024. at 17:27, bestia said: Jel se pojavio najzad? Znam kada je u Boru sniman ovaj film, i nikako da dočekam da ga završe i prikažu. Edited September 13 by Filozof manijak
Milošica Posted September 13 Posted September 13 18 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Isti tandem je ako se ne varam kreirao i seriju Crna Svadba. Film je trebalo da se pojavi pre serije, ali je snimanje propalo zbog para. Nisam ni znao da su uspeli nekako da ga zavrse. A izgleda dobro, dobar post apokalitpicni vajb.. Znaš li šta je sa nastavkom serije? Najavljivao se.
Jimmy Kowalski Posted September 13 Posted September 13 5 minutes ago, Milošica said: Znaš li šta je sa nastavkom serije? Najavljivao se. Trebalo bi ove jeseni da se emituje. Umesto Strahinje Madzarevica scenario potpisuje Sasa Radivojevic. 1
Jimmy Kowalski Posted September 13 Posted September 13 9 minutes ago, Filozof manijak said: Jel se pojavio najzad? Znam kada je u Boru sniman ovaj film, i nikako da dočeka da ga završe i prikažu. Eto benefita od unistavanja prirode u Boru i okolini - gratis horor set.. 1 1
Milošica Posted September 13 Posted September 13 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Trebalo bi ove jeseni da se emituje. Umesto Strahinje Madzarevica scenario potpisuje Sasa Radivojevic. Znači možemo očekivati nešto još luđe 2
Filozof manijak Posted September 13 Posted September 13 (edited) 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Eto benefita od unistavanja prirode u Boru i okolini - gratis horor set.. Ja to govorim već decenijama, ex RTB kompleks i okolina rudnika sa jalovištem su savršena scenografija za postapokaliptičnu distopiju. Još kad zimi padne magla i dim...brrrrr Još kao klinac sam maštao da se u staroj borskoj topionici snimi ekranizacija Morbus Gravis, ali me Leža ismejao Mislim da je ovo prvi srpski i jugoslovenski film u ovom žanru. Gledaće se Edited September 13 by Filozof manijak 1
ToniAdams Posted September 13 Posted September 13 1 hour ago, Filozof manijak said: Sezona 2: Crnji Razvod Sezona 2 crna slava sezona 3 crni razvod 1
giuseppe Posted September 15 Posted September 15 CRO kandidat za Oskara, a ima i naših™, i tema je... Zanimljiva https://www.vecernji.hr/kultura/pogledali-smo-kontroverzni-film-o-gej-partizanima-ivone-juke-1799943
bestia Posted September 15 Posted September 15 Jos jednom pogledah ovaj trejler za "Volju Sinovljevu"i ono zasto mi se danas gadi sprska kinematografija jer je puna plagijatizma.Samo u ovom trejleru vidim identicne scene iz drugih filmova,pod identicno..,mislim kadriranje,kretanje kamera...muzika.Od pobesnolog maksa,do blejd runera.Ok nesto i treba da bude uzor...ali je tako jadno da potpuno iskopiras neesto tudje.Pustite fjuri road trejler i obratite paznju koliko je pokradeno, 2
brusli Posted September 15 Posted September 15 Ma daj sta das, spustili smo kriterijume samo da naprave nedebilan film.
Tihajeza Posted September 17 Posted September 17 Ko voli: https://www.nezavisne.com/kultura/film/Pocelo-snimanje-nastavka-Zikine-dinastije-pogledajte-ko-su-novi-Zika-i-Milan/856771
Filozof manijak Posted September 17 Posted September 17 Joj, još novih filmova za novogodišnje praznike
Recommended Posts