Jimmy Kowalski Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 Isti tandem je ako se ne varam kreirao i seriju Crna Svadba. Film je trebalo da se pojavi pre serije, ali je snimanje propalo zbog para. Nisam ni znao da su uspeli nekako da ga zavrse. A izgleda dobro, dobar post apokalitpicni vajb.. 2
Filozof manijak Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 (edited) On 12. 9. 2024. at 17:27, bestia said: Jel se pojavio najzad? Znam kada je u Boru sniman ovaj film, i nikako da dočekam da ga završe i prikažu. Edited September 13, 2024 by Filozof manijak
Milošica Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 18 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Isti tandem je ako se ne varam kreirao i seriju Crna Svadba. Film je trebalo da se pojavi pre serije, ali je snimanje propalo zbog para. Nisam ni znao da su uspeli nekako da ga zavrse. A izgleda dobro, dobar post apokalitpicni vajb.. Znaš li šta je sa nastavkom serije? Najavljivao se.
Jimmy Kowalski Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 5 minutes ago, Milošica said: Znaš li šta je sa nastavkom serije? Najavljivao se. Trebalo bi ove jeseni da se emituje. Umesto Strahinje Madzarevica scenario potpisuje Sasa Radivojevic. 1
Jimmy Kowalski Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 9 minutes ago, Filozof manijak said: Jel se pojavio najzad? Znam kada je u Boru sniman ovaj film, i nikako da dočeka da ga završe i prikažu. Eto benefita od unistavanja prirode u Boru i okolini - gratis horor set.. 1 1
Milošica Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Trebalo bi ove jeseni da se emituje. Umesto Strahinje Madzarevica scenario potpisuje Sasa Radivojevic. Znači možemo očekivati nešto još luđe 2
Filozof manijak Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 (edited) 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Eto benefita od unistavanja prirode u Boru i okolini - gratis horor set.. Ja to govorim već decenijama, ex RTB kompleks i okolina rudnika sa jalovištem su savršena scenografija za postapokaliptičnu distopiju. Još kad zimi padne magla i dim...brrrrr Još kao klinac sam maštao da se u staroj borskoj topionici snimi ekranizacija Morbus Gravis, ali me Leža ismejao Mislim da je ovo prvi srpski i jugoslovenski film u ovom žanru. Gledaće se Edited September 13, 2024 by Filozof manijak 1
ToniAdams Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 1 hour ago, Filozof manijak said: Sezona 2: Crnji Razvod Sezona 2 crna slava sezona 3 crni razvod 1
giuseppe Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 CRO kandidat za Oskara, a ima i naših™, i tema je... Zanimljiva https://www.vecernji.hr/kultura/pogledali-smo-kontroverzni-film-o-gej-partizanima-ivone-juke-1799943
napadaj Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 (edited) Edit: bilo Edited September 15, 2024 by napadaj
bestia Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Jos jednom pogledah ovaj trejler za "Volju Sinovljevu"i ono zasto mi se danas gadi sprska kinematografija jer je puna plagijatizma.Samo u ovom trejleru vidim identicne scene iz drugih filmova,pod identicno..,mislim kadriranje,kretanje kamera...muzika.Od pobesnolog maksa,do blejd runera.Ok nesto i treba da bude uzor...ali je tako jadno da potpuno iskopiras neesto tudje.Pustite fjuri road trejler i obratite paznju koliko je pokradeno, 2
brusli Posted September 15, 2024 Posted September 15, 2024 Ma daj sta das, spustili smo kriterijume samo da naprave nedebilan film.
Tihajeza Posted September 17, 2024 Posted September 17, 2024 Ko voli: https://www.nezavisne.com/kultura/film/Pocelo-snimanje-nastavka-Zikine-dinastije-pogledajte-ko-su-novi-Zika-i-Milan/856771
Filozof manijak Posted September 17, 2024 Posted September 17, 2024 Joj, još novih filmova za novogodišnje praznike
Recommended Posts