reg Posted September 3 Posted September 3 On 30. 8. 2024. at 23:21, FPLS said: Super je 78 dana, nije slucajno pokupio nagrade na Palicu. Coming-of-age tri sestre tokom bombardovanja, vrlo zivotno, iskreno, nepretenciozno. Mislio sam da ce mi smetati found footage stil, ali samo je doprineo autenticnosti. Devojcice su fenomenalne. Preporuka da se trkne do bioskopa dok ga jos ima Odlične klinke, a i onaj klinac je ok. Postupak...razumem, ali naginjem ka mišljenju garcie o previše trešenja, radije bih da slušam žalbe nekih cepidlaka kako 99e nije bilo stabilizacije/klinke snimaju kao profesionalci. Ono na kraju mi je bilo previše. Da ne spojlujem i ponavljam raspravu sa drugog topika o bombardovanju, mislim da bi funkcionisao dobro film i bez toga. Bilo svega par ljudi na projekciji, iznenadilo bi me da opstane još jednu nedelju u Cineplexu. 2
Stela Posted September 11 Posted September 11 https://www.danas.rs/kultura/ruski-konzul-srpski-kandidat-za-oskara/ Gledala sam od nabrojanih samo Za danas toliko i divan je film. Steta da njega ne posaljemo. 2
Jimmy Kowalski Posted September 11 Posted September 11 To se vec nekoliko godina namesta da se posalje film nekog ko je podoban. Dosao na red i Lekic.. 3
copkillah Posted September 11 Posted September 11 ovo je dosta sramotno, skoro na nivou prošle godine šalješ film koji bukvalno nikoga ne zanima i u kome nema ničeg interesantnog za bilo koga osim za jedan deo srpske publike kada smo poslednji put poslali neki pristojan film? 2
Milošica Posted September 11 Posted September 11 2 minutes ago, copkillah said: kada smo poslednji put poslali neki pristojan film? Za mene Krugovi(2013.) 3
Stela Posted September 11 Posted September 11 Devedesetih Podzemlje, Lepa sela i Bure baruta, a ovih godina Sto se bore misli moje, Dara i Kralj Petar..
kud u maglu Simoviću Posted September 11 Posted September 11 2 minutes ago, Stela said: a ovih godina Sto se bore misli moje, Dara i Kralj Petar.. reci da se šališ 3
Filozof manijak Posted September 11 Posted September 11 Pa stavila je filmove u jukstapoziciju po kvalitetu, što bi reko Kauboj 2 1
Fakundo Sava Posted September 11 Posted September 11 Srpski kandidati za oskara u prethodnih 10 godina svi zajedno nemaju gledalaca koliko Juzni Vetar
Stela Posted September 11 Posted September 11 39 minutes ago, Filozof manijak said: Pa stavila je filmove u jukstapoziciju po kvalitetu, što bi reko Kauboj Nisam gledala poslednja tri navedena
Milošica Posted September 11 Posted September 11 41 minutes ago, Fakundo Sava said: Srpski kandidati za oskara u prethodnih 10 godina svi zajedno nemaju gledalaca koliko Juzni Vetar Reci šta ti treba brate moj
FPLS Posted September 11 Posted September 11 Gledao sam Konzula na festu, uspeli su Laus i Dugalic to da izdignu na nivo neke elementarne gledljivosti. Sama cinjenica da sam odgledao film do kraja debelo je prevazisla moja ocekivanja od Lekiceve ekranizacije 1 Vuka Draskovica. Naravno, nepotreban film i ubedljivo najgori medju kandidatima, ali makar nije grozota u rangu Sto se bore misli moje. Ako se ne varam, od Undergrounda pa naovamo, jedino je Klopka uspela da dobaci do shortliste.
steins Posted September 11 Posted September 11 (edited) 4 hours ago, Stela said: https://www.danas.rs/kultura/ruski-konzul-srpski-kandidat-za-oskara/ Gledala sam od nabrojanih samo Za danas toliko i divan je film. Steta da njega ne posaljemo. Jebote koliki smo mi debili pa to je strašno - opet šaljemo govno od filma Za danas toliko je xy puta bolji film In other njuz - Viktor kao Roki a Vojin kao Miki - vat ken posibli go rong A što niko ne prijavljuje (neautorizovan) biografski film o Aci Lukasu?? Edited September 11 by steins
steins Posted September 13 Posted September 13 22 hours ago, bestia said: Srpski Mad Max sa katanama. Ima Sergej sa perčinom, ima sisa ima sveeeee.... Gledaće se.....:fantom: 2
Recommended Posts