Stela Posted August 23 Posted August 23 Razmisljam ko bi sa domace filmske scene mogao da igra Delona (bez obzira da li je to moguce/realno). Lausevic.
stajebrebilo Posted August 23 Posted August 23 20 hours ago, Jimmy Kowalski said: Bielogrlić sprema film o aferi koja je uzdrmala javnost: Alen Delon, Stevica Marković i slučaj koji nikad nije rešen Hoce li biti i scena trojke sa Romi Snajder, Alenom i Stevicom?
Tsai Posted August 24 Posted August 24 evo pa birajte https://perchance.org/xk7a4o8ycy?fbclid=IwY2xjawE2H11leHRuA2FlbQIxMAABHTw9BZE6clmuHtBRUaQYtOxm3JtgRSLtK_rOYUwCQGTiu3PxwptxrQ04Ag_aem_-pr0TWWL4csh46oq5VFRtA
Filozof manijak Posted August 24 Posted August 24 3 hours ago, Tsai said: evo pa birajte https://perchance.org/xk7a4o8ycy?fbclid=IwY2xjawE2H11leHRuA2FlbQIxMAABHTw9BZE6clmuHtBRUaQYtOxm3JtgRSLtK_rOYUwCQGTiu3PxwptxrQ04Ag_aem_-pr0TWWL4csh46oq5VFRtA Perhan Mrđan
FPLS Posted August 30 Posted August 30 Super je 78 dana, nije slucajno pokupio nagrade na Palicu. Coming-of-age tri sestre tokom bombardovanja, vrlo zivotno, iskreno, nepretenciozno. Mislio sam da ce mi smetati found footage stil, ali samo je doprineo autenticnosti. Devojcice su fenomenalne. Preporuka da se trkne do bioskopa dok ga jos ima 4 1
garcia Posted September 1 Posted September 1 meni samo malo bila muka od handheld trešenja kamere 🤢 btw žena i ja bili jedini u sali... u love-seat koji smo inače rezervisali 💕
Milošica Posted September 1 Posted September 1 Čestitke za jako talentovanu devojku, inače svastiku našeg dragog KKP Gerija.
Jimmy Kowalski Posted September 2 Posted September 2 Film Alekse Balasevica sa Viktorom u glavnoj ulozi. Osecam da ce biti obozavan na forumu.. 6
Filozof manijak Posted September 2 Posted September 2 Ja očekivao pravoslavno ugodan film od mlađeg prepodobnog Balaševića. Kad ono...
Recommended Posts