Prežihov Voranc Posted July 18 Posted July 18 On 7. 6. 2024. at 17:59, Fakundo Sava said: Sad ću ponovo da pogledam Petrijin venac,očigledno da sam nešto propustio Sniman je blizu mene u mestu Senjski rudnik , tamo se prala i Tanja Bosković u filmu Sablazam I rodio Nebojša Pavković 1
steins Posted August 8 Posted August 8 https://www.imdb.com/title/tt23140556/ Jeste da je iz Žeksove kuhinje al je ok filmić - nepretenciozan i zabavan. Vrlo sam prijatno iznenadjen.
Tihajeza Posted August 13 Posted August 13 Da li negde može da se kupi DVD sa restaururanim "Ko to tamo peva" ili "Maratoncima", sa eng.titlom? (Razmišljam o nekom poklonu...)
Jimmy Kowalski Posted August 22 Posted August 22 Bielogrlić sprema film o aferi koja je uzdrmala javnost: Alen Delon, Stevica Marković i slučaj koji nikad nije rešen 3
Jimmy Kowalski Posted August 22 Posted August 22 (edited) Rasa Bukvic garant.. edit: A Stevicu Andrija Kuzmanovic.. Edited August 22 by Jimmy Kowalski
*edited by mod Posted August 22 Posted August 22 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Bielogrlić sprema film o aferi koja je uzdrmala javnost: Alen Delon, Stevica Marković i slučaj koji nikad nije rešen Hoćemo li ikada doživeti da prestane fama o Stevici... 2
ToniAdams Posted August 23 Posted August 23 4 hours ago, slepa živana said: jel će vuk kostić da igra delona? On je Belmondo 1
Recommended Posts