Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 2 minutes ago, Milošica said: Filozof je to prvi put gledao pre dve godine. Eskapizam u innfantilnu regresiju
Milošica Posted May 31 Posted May 31 Just now, Filozof manijak said: Eskapizam u innfantilnu regresiju Šok koridor
Biramo Borbu Posted May 31 Posted May 31 Jel neko u detinjstvu primetio da je jedan vampir iz Bala vampira gej? U detinjstvu mi to prošlo ispod radara.
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 Ih, otkad je Lanča to skontao (sin glavnog vampira, onaj plavušan beše...)
fikret selimbašić Posted May 31 Posted May 31 8 hours ago, ragasto said: A jedini put kada sam kao klinac ugasio tv odstraha je bio kada sam sa (valjda) 12-13 godina gledao Petrijin venac. Mira Karanović nešto priča sa P. Vujisićem koji drži kofer...to mi je mirisalo na duha al kao ajde, i kasnije sahranjuju Misu i ovaj opušteno tako mrtav posle dolazi u odelu, uredno očešljan, i pita je zašto ga nije sahranila sa violinom Dragan Maksimović, umro nakon što je ostao invalid u rudarskoj nesrećei. Priviđa se Petriji. Horor scena mi je i kad sahranjuju živu kokoš zajedno sa umrlom Petrijinom kćerkom. 2
Misko Posted May 31 Posted May 31 Ma prividja joj se i Pavle..valjda film implicira da je i on umro..Ljubisa, najbolja osoba u njenom mucenickom zivotu verovatno, najbolji muskarac, i najbolji prijatelj..
Misko Posted June 7 Posted June 7 A1 Kinoteka za leto najavila sledece, nesto je zvanicno, nesto ne: Sabirni centar sredinom juna, koji se najavljuje jos od novembra, nezvanicno ce biti i Virdzina, i psoebna poslastica Spoiler Sest dana juna..ovo je zbog Krleta iskljucivo 1/1
Fakundo Sava Posted June 7 Posted June 7 Sad ću ponovo da pogledam Petrijin venac,očigledno da sam nešto propustio Sniman je blizu mene u mestu Senjski rudnik , tamo se prala i Tanja Bosković u filmu Sablazam
Jimmy Kowalski Posted June 17 Posted June 17 Zvanična distribucija filma Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“ počela je u Francuskoj pre samo deset dana, a već za prvi vikend ovaj film je zabeležio izuzetnu gledanost kako u najvećim bioskopima u Parizu, tako i u ostalim francuskim gradovima, navodi se u saopštenju. Publika u Francuskoj potpuno je fascinirana filmskom pričom koja prikazuje istiniti događaj i herojstvo tamošnjih građana, ali i bliskost dva naroda u vrlo kompleksnom istorijskom trenutku, dodaje se. Sve to doprinelo je i velikoj medijskoj pažnji najvećih francuskih medija, koji u poslednjih nekoliko dana neprestano pišu o filmu „Čuvari formule“. Dodatno, u najpoznatijoj radijskoj emisiji, koja se bavi ocenom filmova koji su trenutno dostupni u bioskopima, „Čuvari formule“ su proglašeni za „miljenike gledalaca“, odnosno film koji je među publikom najpozitivnije ocenjen. Zbog velikog interesovanja publike, distribucija filma će biti produžena tokom celog leta i jeseni, a prema sadašnjem planu, film Dragana Bjelogrlića će biti u redovnoj filmskoj distribuciji u više od 80 bioskopa širom Francuske. 5
Misko Posted June 18 Posted June 18 negde bih se slozio, prvi i drugi jos donekle i imaju dupe i glavu, sve psole toga se svodi na pure trash
April Posted June 27 Posted June 27 On 31. 5. 2024. at 19:25, fikret selimbašić said: Horor scena mi je i kad sahranjuju živu kokoš zajedno sa umrlom Petrijinom kćerkom. Najhoror su tifusari u Zelengori Mile ložač je mala beba za njih
Moća Posted June 27 Posted June 27 On 31. 5. 2024. at 19:25, fikret selimbašić said: Horor scena mi je i kad sahranjuju živu kokoš zajedno sa umrlom Petrijinom kćerkom. Najteza scena je kada nosi bolesnu cerku a ova je pita: "Mamo jel nece vise da me boli kad umrem" tu sam se polomio skroz. 2
Recommended Posts