Ajant23 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Naravno, najava... Pa, novi srpski filmovi mahom žive samo kroz najavu... Jedino je bitno da se natuca našto ljudi da ih pogleda, ostalo nadilazi njihove mogućnosti...
MocaVukotic Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Pa, novi srpski filmovi mahom žive samo kroz najavu... Jedino je bitno da se natuca našto ljudi da ih pogleda, ostalo nadilazi njihove mogućnosti...otprilike tako. i ovih dana smo dobili novog šampiona.
kapetanm Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Upravo na Koshavi ide neki stari film sa Oliverom Katarinom i Nedom Spasojevic :) Jebote sad je scena gde se Olivera svlaci :ziga: Neverovatno. Nista silikoni, nista botox, belo meso, krilca , ne mogu oci odvojiti Ima i neki muskarci ne znam koji su, malo rutavi - ali covece...Pazi, Bata Stojkovic u mladim danima vodi ribu u grmlje( Evu Ras ) Koji je bre ovo film ? Bunjuelovski
kim_philby Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Upravo na Koshavi ide neki stari film sa Oliverom Katarinom i Nedom Spasojevic :) Jebote sad je scena gde se Olivera svlaci :ziga: Neverovatno. Nista silikoni, nista botox, belo meso, krilca , ne mogu oci odvojiti Ima i neki muskarci ne znam koji su, malo rutavi - ali covece...Pazi, Bata Stojkovic u mladim danima vodi ribu u grmlje( Evu Ras ) Koji je bre ovo film ? Bunjuelovskiima ljubavi, nema ljubavi mislim naziv filma
kapetanm Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Rekoh bunjuelovski jer me seti na Taj mračni predmet želja. Svako dođe gotovo da ga turi, kad ono neko iznenađenje. I meni bilo teško da gledam.Sve naše vedete, osim nabrojanih, Bata Životinja i to riđokos , Burduš, Ružica Sokić, svi živi i mladi.Ali, da podvučem i naglasim - Olivera...
kim_philby Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Rekoh bunjuelovski jer me seti na Taj mračni predmet želja. Svako dođe gotovo da ga turi, kad ono neko iznenađenje. I meni bilo teško da gledam.Sve naše vedete, osim nabrojanih, Bata Životinja i to riđokos , Burduš, Ružica Sokić, svi živi i mladi.Ali, da podvučem i naglasim - Olivera... :D
colonelo Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Rekoh bunjuelovski jer me seti na Taj mračni predmet želja. Svako dođe gotovo da ga turi, kad ono neko iznenađenje. I meni bilo teško da gledam.Sve naše vedete, osim nabrojanih, Bata Životinja i to riđokos , Burduš, Ružica Sokić, svi živi i mladi.Ali, da podvučem i naglasim - Olivera... Plus Žika Todorović kao trogodišnji dječačić!
kim_philby Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Plus Žika Todorović kao trogodišnji dječačić!da li ga siluju? to bi objasnilo podosta toga o srpskom filmu.
colonelo Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ma neee...Iako je film iz varljive 68-me, nema veze sa acrnim taasom.Ali mora se priznati da je Žika prošao živopisan razvojni put između ova dva filma.
kim_philby Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 (edited) Rekoh bunjuelovski jer me seti na Taj mračni predmet želja. Svako dođe gotovo da ga turi, kad ono neko iznenađenje. I meni bilo teško da gledam.Sve naše vedete, osim nabrojanih, Bata Životinja i to riđokos , Burduš, Ružica Sokić, svi živi i mladi.Ali, da podvučem i naglasim - Olivera... ma neee...Iako je film iz varljive 68-me, nema veze sa acrnim taasom.Ali mora se priznati da je Žika prošao živopisan razvojni put između ova dva filma.znam ali nisam mogao odoleti nakon kapetanovog komentara.doduse nema veze sa crnim talasom ni srpski film tako da je neka linija kontinuiteta ipak prisutna. Edited March 21, 2010 by kim_philby
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 (edited) Uh, odgledah skoro Sejtanovog ratnika i neocekivano se razocarah. zasto?mislim, zasto neocekivano?verujte, braco, ne zelite da gledate sisanje.edit: ne hejtujem bez veze, najozbiljnije.nazalost sam imo pristupa finom delu nemontiranog materijala. Edited March 21, 2010 by ToniAdams
kim_philby Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 zasto?mislim, zasto neocekivano?verujte, braco, ne zelite da gledate sisanje.edit: ne hejtujem bez veze, najozbiljnije.nazalost sam imo pristupa delu nemontiranog materijala.pa dobro. nije bas kao da je sejtanov ratnik bio dobar pa cemo da se razocaramo. vise kao joss whedon na los dan.
ToniAdams Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 joooooj...bolje da cutim.sejtan je jeza.ovaj je mnogo gori.u sto evra da ces se iznenaditi!aj, evo ruke!
kim_philby Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 joooooj...bolje da cutim.sejtan je jeza.ovaj je mnogo gori.u sto evra da ces se iznenaditi!aj, evo ruke!nisam sklon opkladama ali eto spreman sam da platim pivo. nego, da li nesto znas kada ce to u bioskope?
Recommended Posts