ObiW Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 1 minute ago, gospa buba said: kriv je onaj shto snima -_- sent from bubamoto A možda je uloga zahtevala da izgleda tako? A možda su u šumi.
Frank Pembleton Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Ona je uvek imala problem sa, recimo podočnjacima, jednom je rekla:U redu je dečko znam da imam podočnjake, ali se to sviđa špancima [emoji6]... Shiit has hit the fan...
nisam ja Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 čini mi se da ih je i operisala u nekom momentu.
Frank Pembleton Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 11 minutes ago, nisam ja said: čini mi se da ih je i operisala u nekom momentu. Mislim da jeste...
gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: uvek ubedjena sam. jel mozete vi vizuelno da bash upropastite zenu ako vam je antipatichna, bash na nishta da je napravite nevezano sa ovim sluchajem konkretnim.
Frank Pembleton Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 11 minutes ago, gospa buba said: ubedjena sam. jel mozete vi vizuelno da bash upropastite zenu ako vam je antipatichna, bash na nishta da je napravite nevezano sa ovim sluchajem konkretnim. To je fama...Realno vise truda treba da "nagrdis" nekoga ako nije grdan nego da "ulepsas". A ti sto se bakcu slikom su poznati kao lenji ljudi tako da...
kud u maglu Simoviću Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 9 minutes ago, gospa buba said: ubedjena sam. jel mozete vi vizuelno da bash upropastite zenu ako vam je antipatichna, bash na nishta da je napravite nevezano sa ovim sluchajem konkretnim. može kombinacijom svetla, ugla kamere i izborom objektiva. to trojstvo se retko da postići, a da bude neprimećeno od objekta eksponiranja mada, i samo jedan od tri činioca ume da napravi čudo, ako postoji potencijal i želja
gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) 1 minute ago, Frank Pembleton said: To je fama...Realno vise truda treba da "nagrdis" nekoga ako nije grdan nego da "ulepsas". A ti sto se bakcu slikom su poznati kao lenji ljudi tako da... to sam htela da znam kumse zlotvore. vidish kako moze kad je chovek entuzijast i vrednica Edited December 19, 2019 by gospa buba
kud u maglu Simoviću Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 31 minutes ago, gospa buba said: kumse zlotvore ma nisam, samo me jednom neka naučnica izvela iz takta pa sam se potrudiotm
gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ma nisam, samo me jednom neka naučnica izvela iz takta pa sam se potrudiotm koja? koja?
kud u maglu Simoviću Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 neka hemičarka dr mr. prvo smo je tražili pola sata po zemunskim pripizdinama(nije umela da objasni gde je), napolju divan dan idealan za flamanski portret. ja video mesto gde će da izgleda ko bombona, a ona “neeee kod mene ćemo u ofisu, to napolju je kod da se vraćam sa pijace” a ofis ko đorđa čvarkova dok su bili na tvns i onda je zaista ispala, ne kao da se vraća sa pijace nego kao da prodaje na pijaci šljus na beli zid, sunce u čelo, desni profil i udri
Recommended Posts