Desmond Bojčinski Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Gledljivi Kičić, malo truba kraj ali gledljiv
ObiW Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Gledo Ajvar sa Whistlerdickom i Natašom Ninčić. Bolje da sam ajvar pojo nego što sam ga gledo.
mustang Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 3 minutes ago, ObiW said: Gledo Ajvar sa Whistlerdickom i Natašom Ninčić. Bolje da sam ajvar pojo nego što sam ga gledo. a gde si gledao?
*edited by mod Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Odgledao konacno Ederlezi u bioskopu. Svaka cast Bodrozi na atmosferi i okruzenju koje je napravio sa tim budzetom. A i sam film je dosta zanimljiv i mozda za nijansu duzi nego sto bi trebalo. Najvece iznenadjenje je sto Stoya glumi bolje nego Cavazza
ObiW Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 5 hours ago, mustang said: a gde si gledao? U bioskopu.
mustang Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 donesi par kutija kafetina kad se vrnes u usa
Filozof manijak Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 10 hours ago, *edited by mod said: Odgledao konacno Ederlezi u bioskopu. Svaka cast Bodrozi na atmosferi i okruzenju koje je napravio sa tim budzetom. A i sam film je dosta zanimljiv i mozda za nijansu duzi nego sto bi trebalo. Najvece iznenadjenje je sto Stoya glumi bolje nego Cavazza U kom bioskopu? Nikako da ulovim taj film, a baš imam želju da ga pogledam
*edited by mod Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 U kom bioskopu? Nikako da ulovim taj film, a baš imam želju da ga pogledamDom sindikata ali ne znam koliko još dugo. Sent from my H3213 using Tapatalk
I*m with the pilots Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 11 hours ago, *edited by mod said: Odgledao konacno Ederlezi u bioskopu. Svaka cast Bodrozi na atmosferi i okruzenju koje je napravio sa tim budzetom. A i sam film je dosta zanimljiv i mozda za nijansu duzi nego sto bi trebalo. Najvece iznenadjenje je sto Stoya glumi bolje nego Cavazza Kavaca je baš drven, mada po rečima autora i treba da bude taj stereotipni mačo, pa se nekako i slaže. Znaš da su delovi snimljeni u Narodnoj biblioteci? Bodroza je to spomenuo posle filma, ne mogu reći da sam baš prepoznala.. Trebalo mi je malo vremena da prepoznam odakle su mi poznata imena protagonista i ostalog (sistem Tifa, ona je Nimani itd)
*edited by mod Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Kavaca je baš drven, mada po rečima autora i treba da bude taj stereotipni mačo, pa se nekako i slaže. Znaš da su delovi snimljeni u Narodnoj biblioteci? Bodroza je to spomenuo posle filma, ne mogu reći da sam baš prepoznala.. Trebalo mi je malo vremena da prepoznam odakle su mi poznata imena protagonista i ostalog (sistem Tifa, ona je Nimani itd) [emoji3]Deo na početku kada rade intervju. To su te stolice iz biblioteke. Sent from my H3213 using Tapatalk
gospa buba Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 U bioskopu.ja sam shvatila brate da ti u otadzbinu zivish sve opasno, al ovo je preterivanje sent from bubamoto
ObiW Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 1 hour ago, gospa buba said: ja sam shvatila brate da ti u otadzbinu zivish sve opasno, al ovo je preterivanje sent from bubamoto Jel se u opasnost računa što sam se opasno smorio gledajući kolko je propala Nataša Ninković? Mogu njen krupni plan iz filma direkt da stave na kutiju za cigare, ne mora nikakav slogan ispod, svi će razumeti poruku.
gospa buba Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 kriv je onaj shto snima -_-sent from bubamoto
Recommended Posts