Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Gledljivi Kičić, malo truba kraj ali gledljiv

• 2 weeks later...
Posted

Gledo Ajvar sa Whistlerdickom i Natašom Ninčić. Bolje da sam ajvar pojo nego što sam ga gledo.

Posted
3 minutes ago, ObiW said:

Gledo Ajvar sa Whistlerdickom i Natašom Ninčić. Bolje da sam ajvar pojo nego što sam ga gledo.

a gde si gledao?

Posted

Odgledao konacno Ederlezi u bioskopu.

Svaka cast Bodrozi na atmosferi i okruzenju koje je napravio sa tim budzetom. A i sam film je dosta zanimljiv i mozda za nijansu duzi nego sto bi trebalo.

Najvece iznenadjenje je sto Stoya glumi bolje nego Cavazza

Posted
5 hours ago, mustang said:

a gde si gledao?

U bioskopu.

Posted

donesi  par kutija kafetina kad se vrnes u usa :D

Posted
10 hours ago, *edited by mod said:

Svaka cast Bodrozi na atmosferi i okruzenju koje je napravio sa tim budzetom. A i sam film je dosta zanimljiv i mozda za nijansu duzi nego sto bi trebalo.

U kom bioskopu?

Nikako da ulovim taj film, a baš imam želju da ga pogledam

Posted

U kom bioskopu?
Nikako da ulovim taj film, a baš imam želju da ga pogledam
Dom sindikata ali ne znam koliko još dugo.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted
11 hours ago, *edited by mod said:

Kavaca je baš drven, mada po rečima autora i treba da bude taj stereotipni mačo, pa se nekako i slaže. 

Znaš da su delovi snimljeni u Narodnoj biblioteci? Bodroza je to spomenuo posle filma, ne mogu reći da sam baš prepoznala..

Trebalo mi je malo vremena da prepoznam odakle su mi poznata imena protagonista i ostalog (sistem Tifa, ona je Nimani itd) :D

Posted
Kavaca je baš drven, mada po rečima autora i treba da bude taj stereotipni mačo, pa se nekako i slaže. 
Znaš da su delovi snimljeni u Narodnoj biblioteci? Bodroza je to spomenuo posle filma, ne mogu reći da sam baš prepoznala..

Trebalo mi je malo vremena da prepoznam odakle su mi poznata imena protagonista i ostalog (sistem Tifa, ona je Nimani itd) [emoji3]
Deo na početku kada rade intervju. To su te stolice iz biblioteke.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted
U bioskopu.

ja sam shvatila brate da ti u otadzbinu zivish sve opasno, al ovo je preterivanje hihi.gif

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

ja sam shvatila brate da ti u otadzbinu zivish sve opasno, al ovo je preterivanje hihi.gif

sent from bubamoto

Jel se u opasnost računa što sam se opasno smorio gledajući kolko je propala Nataša Ninković? Mogu njen krupni plan iz filma direkt da stave na kutiju za cigare, ne mora nikakav slogan ispod, svi će razumeti poruku.

Posted

kriv je onaj shto snima -_-

sent from bubamoto