October 24, 20195 yr 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ekipa voleo bih da mogu ko sloba novaković u kritici filma ona voli yveydy isučem patku i mlataram, al ne mogu. jedino u šta sam siguran da je za gorepomenuto ostvarenje u najmanju ruku barry lyndon Znači iza đubreta od trejlera krije se još gori film, zaobići?
October 24, 20195 yr ja sam zagovornik teze da domaće filmove treba gledati, po mogućstvu u bioskopu iako su đubre
October 24, 20195 yr Poštujem, hvale vredan stav. Samo... trejler je, na stranu "gluma", tako spakovan da garantuje npr. ako ću da gledam film sa domorodačkom ekipom, ostatak večeri provodim u objašnjavanju da nismo "svi takvi". Stoga, ovom prilikom ne delim tvoj sentiment.
October 24, 20195 yr ne znam ko su domorci, i šta si mislio pod “svi smo takvi”, ovde nema generalizacija, možda isključivo u vezi sa fudbalsko/menadžerskim svetom u pitanju je “krimi/komedija” koja je smeštena u svet fudbala
November 3, 20195 yr Neka sam ja mrzovoljni Fočo od stotinu ljeta, ali još od Nade Šargin se na našem filmu nije pojavila riba.
November 15, 20195 yr Ja ću za vikend. Jel neko gledao kičića? Uhhh nema šanse da to gledam u bioskopu jbga... ... Shiit has hit the fan...
November 24, 20195 yr Naleteo sam na Film klubu na "Izmedju dana i noci", pominju se ratni zlocini, glumi Lazar Ristovski...lici li to na nesto?