TdEII Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ekipa voleo bih da mogu ko sloba novaković u kritici filma ona voli yveydy isučem patku i mlataram, al ne mogu. jedino u šta sam siguran da je za gorepomenuto ostvarenje u najmanju ruku barry lyndon Znači iza đubreta od trejlera krije se još gori film, zaobići?
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 ja sam zagovornik teze da domaće filmove treba gledati, po mogućstvu u bioskopu iako su đubre
TdEII Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Poštujem, hvale vredan stav. Samo... trejler je, na stranu "gluma", tako spakovan da garantuje npr. ako ću da gledam film sa domorodačkom ekipom, ostatak večeri provodim u objašnjavanju da nismo "svi takvi". Stoga, ovom prilikom ne delim tvoj sentiment.
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 ne znam ko su domorci, i šta si mislio pod “svi smo takvi”, ovde nema generalizacija, možda isključivo u vezi sa fudbalsko/menadžerskim svetom u pitanju je “krimi/komedija” koja je smeštena u svet fudbala
Cane Vukic Prebranac Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 On 6.4.2019. at 14:39, ToniAdams said: jel ima riba i kakve su? u filmu
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 ima, čak dve. ivana dudić i anđela jovanović
April Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Neka sam ja mrzovoljni Fočo od stotinu ljeta, ali još od Nade Šargin se na našem filmu nije pojavila riba.
Frank Pembleton Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Ja ću za vikend. Jel neko gledao kičića? Uhhh nema šanse da to gledam u bioskopu jbga... ... Shiit has hit the fan...
ragasto Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Naleteo sam na Film klubu na "Izmedju dana i noci", pominju se ratni zlocini, glumi Lazar Ristovski...lici li to na nesto?
Recommended Posts