Giggsy Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/401/film-i-tv/3497092/rados-bajic-nova-filmska-prica-vazdusni-most.html
burekdzija Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Cije fotke sa tri kurve u krevetu poseduje ovaj stakor koji se decenijama ekskluzivno kaci na budzet rts-a sa kompletnom blizom i daljom porodicom???
Frank Pembleton Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) .To u Kombank ili usce? Sta je bolje? Do kad se prikazuje?Zna li neko? Sad video Kombank bas popunjen, a ima samo u cetvrtak... Edited May 12, 2019 by Frank Pembleton
Giggsy Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/8/kultura/3590775/glumica-radmila-tomovic-pala-sa-scene-prevezena-u-bolnicu.html Da nije tuzno, bilo bi smesno. Ko je sledeci
zakintos Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Погледао сам "Ајвар", редитељке Ане Мариа Роси, у оквиру Дунав Филм фестивала - који се одржава у Смедереву. Главни програм се одржава у Малом граду Смедеревске тврђаве. Заиста фантастичан амбијент - за филмски фестивал дунавског слива. Уживао сам у атмосфери, на отвореном - међу зидине тврђаве, која вапи за санацијом и реконструкцијом. Нажалост, у филму нисам уживао. Иако се редитељка "штрецнула" на опаску након пројекције Југослава Пантелића, и на питање; да ли је ово женски филм? Не знам где бих га сврстао, али заиста небитан филм. А свакако српског филма нема ни у траговима. Колико ће још проћи воде Дунавом, да редитељи схвате да ако желе да направе неко оригинално остварење, морају да загребу тамо где су проблеми овог друштва. Овако, на хиљаду пута прежвакану тему, створити иоле пристојан филм је равно чуду. Зато ћу овај филм заборавити у року од одмах а српски филм је и даље у опадању. А рупа и црнило изгледа да немају краја. Глумачки тандем, Наташа Нинковић и Сергеј Трифуновић као Јин и Јанг - ваљда их је редитељка зато и бирала, због теме али глума једна велика 0. Кичић је у једној мањој роли - сјајан! Почиње заиста да глуми и све ме више одушевљава, а у прошлости нисам имао претерано лепо мишљење о њему. Вечерас је на програму бугарски филм; "Отац" сјајног редитељског двојца; Грожева - Валчанов. Писао сам већ о њима и њиховим сјајним филмовима; Урок 2014 и Слава 2016 Вреди се исцимати
Tsai Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 http://www.fcs.rs/stevan-filipovic-snima-film-nadahnut-ratovima-zvezda/?fbclid=IwAR3o9qbllA04r5I5TIJquWVnX67P228-JPdJ9fOaLQR6ncFYShMfv1un0VY
kud u maglu Simoviću Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 ekipa voleo bih da mogu ko sloba novaković u kritici filma ona voli yveydy isučem patku i mlataram, al ne mogu. jedino u šta sam siguran da je za gorepomenuto ostvarenje u najmanju ruku barry lyndon
Frank Pembleton Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ko je za koga bary lindon?Voli zvezdu za premijeru ili obrnuto? ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 šta misliš? Pa čim napominješ verovatno ti je žao što tvoji ljubimci nisu prikazani u dostojnom kvalitetu kao komšije... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Pa čim napominješ verovatno ti je žao što tvoji ljubimci nisu prikazani u dostojnom kvalitetu kao komšije... ... Shiit has hit the fan... bl:ekipa=ekipa:ovz
Recommended Posts