Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

odlican je Lordan, bilo je lepo videti ga ponovo.

ovo sa odbijanjem "Dece Kozare" je prava slika srpske filmske talozne gamadi koja odlucuje po tim komisijama.

• 3opge pinned this topic
Posted

fak jea. video sam trejler, deluje da je brutalna propagandna tresina, ali  solidno skupa.

Posted

Bili Biković i Marić gosti na N1 (BTW oni dvojica su i koproducenti ) i kao, prvobitno je to bilo ful ruski scenario "a onda smo mi malo to nagnuli na našu stranu " . 

Uhhh meni se javlja da bi bolje bilo da nisu dirali ništa... 

Posted

Znači braća Rusi, koji su se kada smo bili bombardovani kukavički držali po strani i pravili Englezi više od pravih Engleza, su sada napravili film u kome je prikazano da su tada bili potpuno na našoj strani i vršili junačka dela. I plus glumi Biković. E neću da gledam taj film, iz principa:fur:

Posted

Neka snimaju Rusi kako ratuju na Donjeck aerodromu, moze Bikovic da glumi Gvida kako lupa macole zarobljenim ukrajincima.

Posted

Odgledao Ederlezi rising ovo kao jedna epizoda  erotskih SF  serija od pre desetak godina

Posted

Odgledao balkansku medju, pokido film ko rambo

Posted

Pošto je napravio dogovor sa UG oko produkcije ostalih delova Ćosićeve trilogije , krenuli su da tovare Šušljika da je mazno pare za "Južni Vetar"...

Tajming je zanimljiv...

Posted

pa to ovaj reziser Juznog vetra, kaze uzeo 8 miliona, vec ga je tuzio

ko bi ga znao

i Jevtica osudise na kucni 

Posted
16 minutes ago, darkonet said:

pa to ovaj reziser Juznog vetra, kaze uzeo 8 miliona, vec ga je tuzio

ko bi ga znao

i Jevtica osudise na kucni 

Pa da, ali to se sad objavljuje, to je bilo aktuelno i dok je išla serija "Koreni" na PTC ...

Posted
On 14.3.2019. at 5:11, Nikodije said:

fak jea. video sam trejler, deluje da je brutalna propagandna tresina, ali  solidno skupa.

Ћути, Црвена зора(оригинална) није уопште пропагандна трешина, па је опет ремек-дело. Или да ти  приближим, рецимо Немогућа мисија...

Posted

jel gledo ko ovu balkansku medju? dobio karte pa dal da ih iskoristim ili dal da ne :D

Posted

Ne, ali i sirće je slatko kada je džabe. Gledaj, pa javi.:D