3opge Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 odlican je Lordan, bilo je lepo videti ga ponovo. ovo sa odbijanjem "Dece Kozare" je prava slika srpske filmske talozne gamadi koja odlucuje po tim komisijama.
Nikodije Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 fak jea. video sam trejler, deluje da je brutalna propagandna tresina, ali solidno skupa.
Frank Pembleton Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Bili Biković i Marić gosti na N1 (BTW oni dvojica su i koproducenti ) i kao, prvobitno je to bilo ful ruski scenario "a onda smo mi malo to nagnuli na našu stranu " . Uhhh meni se javlja da bi bolje bilo da nisu dirali ništa...
broker Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Znači braća Rusi, koji su se kada smo bili bombardovani kukavički držali po strani i pravili Englezi više od pravih Engleza, su sada napravili film u kome je prikazano da su tada bili potpuno na našoj strani i vršili junačka dela. I plus glumi Biković. E neću da gledam taj film, iz principa
djeneralche Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Neka snimaju Rusi kako ratuju na Donjeck aerodromu, moze Bikovic da glumi Gvida kako lupa macole zarobljenim ukrajincima.
Fakundo Sava Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Odgledao Ederlezi rising ovo kao jedna epizoda erotskih SF serija od pre desetak godina
Frank Pembleton Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Pošto je napravio dogovor sa UG oko produkcije ostalih delova Ćosićeve trilogije , krenuli su da tovare Šušljika da je mazno pare za "Južni Vetar"... Tajming je zanimljiv...
darkonet Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 pa to ovaj reziser Juznog vetra, kaze uzeo 8 miliona, vec ga je tuzio ko bi ga znao i Jevtica osudise na kucni
Frank Pembleton Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 16 minutes ago, darkonet said: pa to ovaj reziser Juznog vetra, kaze uzeo 8 miliona, vec ga je tuzio ko bi ga znao i Jevtica osudise na kucni Pa da, ali to se sad objavljuje, to je bilo aktuelno i dok je išla serija "Koreni" na PTC ...
porucnik vasic Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 On 14.3.2019. at 5:11, Nikodije said: fak jea. video sam trejler, deluje da je brutalna propagandna tresina, ali solidno skupa. Ћути, Црвена зора(оригинална) није уопште пропагандна трешина, па је опет ремек-дело. Или да ти приближим, рецимо Немогућа мисија...
bradilko Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 jel gledo ko ovu balkansku medju? dobio karte pa dal da ih iskoristim ili dal da ne
ragasto Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Ne, ali i sirće je slatko kada je džabe. Gledaj, pa javi.
Recommended Posts