January 9, 20196 yr Jel neko gledao ovo? https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=QwGu_r21TVw Edited January 9, 20196 yr by Frank Pembleton
January 9, 20196 yr spomenuo neku Kadijevicev Pohod a meni pao na pamet Praznik, odlican film, Jovan Janicijevic mi je uvek bio odlican glumac zanemaerite sto je Kurirov link https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3185201/sok-kakav-se-ne-pamti-kada-se-marko-nikolic-kao-karadjordje-pojavio-narod-je-poceo-da-mu-prilazi-i-da-mu-ljubi-ruku-marko-place-ja-placem-placu-seljaci-cela-ekipa-place
January 26, 20196 yr msm vrv je smeće, al sam ja mišljenja da “domaće” filmove treba gledati u bioskopu. čisto kao podrška napaćenoj kinematografiji. za razliku od književnosti, ovde nema samizdata za soma jevreja
January 26, 20196 yr Taksi Bluz je film u maniru Rase Andrica (Munje, Kad porastem bicu Kengur), pa ako je to tvoja solja caja, slobodno gledaj.
January 26, 20196 yr S tim sto su u glavnim ulogama neki kao glumci, od cijeg glumackog umeca jadnost dobija potpuno novu dimenziju. A, mali koliko ne ume. :( Jedino racionalno objasnjenje je da su njegovi roditelji finansirali film.
January 26, 20196 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: msm vrv je smeće, al sam ja mišljenja da “domaće” filmove treba gledati u bioskopu. čisto kao podrška napaćenoj kinematografiji. za razliku od književnosti, ovde nema samizdata za soma jevreja brt -1000
January 31, 20196 yr On 26.1.2019. at 14:22, kud u maglu Simoviću said: gledaj meni nije bio loš film. moguće što je domaći a moguće i što sam popio dva piva dok sam gledao. krenulo je užasno. mandoć mi je anti glumac, pa neke dve dispečerke pričaju gluposti, neki mali odvratan.. i onda pojavio onaj nosati glumac sa još dvojicom u kostimima za maskenbal i ulaze u taxi i onda počne film kolko tolko da teče. dopalo mi se i što ima hepienda na kraju, što ni negativci nisu bili toliko grozni kakvi su u našim filmovima ( izgleda najbolje se "glume" nasilnici, tu ne treba akademija).. naše a američko
January 31, 20196 yr 9 hours ago, bradilko said: meni nije bio loš film. moguće što je domaći ma pusti tonija kažem ti ja