Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

dobio karte za film taxi bluz. da gledam or not?

Posted

msm vrv je smeće, al sam ja mišljenja da “domaće” filmove treba gledati u bioskopu. čisto kao podrška napaćenoj kinematografiji. za razliku od književnosti, ovde nema samizdata za soma jevreja

Posted

Taksi Bluz je film u maniru Rase Andrica (Munje, Kad porastem bicu Kengur), pa ako je to tvoja solja caja, slobodno gledaj.

Posted

S tim sto su u glavnim ulogama neki kao glumci, od cijeg glumackog umeca jadnost dobija potpuno novu dimenziju. A, mali koliko ne ume. :( Jedino racionalno objasnjenje je da su njegovi roditelji finansirali film.

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

msm vrv je smeće, al sam ja mišljenja da “domaće” filmove treba gledati u bioskopu. čisto kao podrška napaćenoj kinematografiji. za razliku od književnosti, ovde nema samizdata za soma jevreja

brt

-1000

Posted
On 26.1.2019. at 14:22, kud u maglu Simoviću said:

gledaj

meni nije bio loš film. moguće što je domaći a moguće i što sam popio dva piva dok sam gledao.

krenulo je užasno. mandoć mi je anti glumac, pa neke dve dispečerke pričaju gluposti, neki mali odvratan.. i onda pojavio onaj nosati glumac sa još dvojicom u kostimima za maskenbal i ulaze u taxi i onda počne film kolko tolko da teče. 

dopalo mi se i što ima hepienda na kraju, što ni negativci nisu bili toliko grozni kakvi su u našim filmovima ( izgleda najbolje se "glume" nasilnici, tu ne treba akademija)..

naše a američko :D

Posted
9 hours ago, bradilko said:

meni nije bio loš film. moguće što je domaći

ma pusti tonija kažem ti ja

Posted

gledljiv film, ništa spektakularno, ali vrlo gledljivo