Frank Pembleton Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) Jel neko gledao ovo? https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=QwGu_r21TVw Edited January 9, 2019 by Frank Pembleton
darkonet Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 spomenuo neku Kadijevicev Pohod a meni pao na pamet Praznik, odlican film, Jovan Janicijevic mi je uvek bio odlican glumac zanemaerite sto je Kurirov link https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3185201/sok-kakav-se-ne-pamti-kada-se-marko-nikolic-kao-karadjordje-pojavio-narod-je-poceo-da-mu-prilazi-i-da-mu-ljubi-ruku-marko-place-ja-placem-placu-seljaci-cela-ekipa-place
bradilko Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 dobio karte za film taxi bluz. da gledam or not?
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 msm vrv je smeće, al sam ja mišljenja da “domaće” filmove treba gledati u bioskopu. čisto kao podrška napaćenoj kinematografiji. za razliku od književnosti, ovde nema samizdata za soma jevreja
broker Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Taksi Bluz je film u maniru Rase Andrica (Munje, Kad porastem bicu Kengur), pa ako je to tvoja solja caja, slobodno gledaj.
Lloyd Wyman Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 S tim sto su u glavnim ulogama neki kao glumci, od cijeg glumackog umeca jadnost dobija potpuno novu dimenziju. A, mali koliko ne ume. :( Jedino racionalno objasnjenje je da su njegovi roditelji finansirali film.
ToniAdams Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: msm vrv je smeće, al sam ja mišljenja da “domaće” filmove treba gledati u bioskopu. čisto kao podrška napaćenoj kinematografiji. za razliku od književnosti, ovde nema samizdata za soma jevreja brt -1000
bradilko Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 On 26.1.2019. at 14:22, kud u maglu Simoviću said: gledaj meni nije bio loš film. moguće što je domaći a moguće i što sam popio dva piva dok sam gledao. krenulo je užasno. mandoć mi je anti glumac, pa neke dve dispečerke pričaju gluposti, neki mali odvratan.. i onda pojavio onaj nosati glumac sa još dvojicom u kostimima za maskenbal i ulaze u taxi i onda počne film kolko tolko da teče. dopalo mi se i što ima hepienda na kraju, što ni negativci nisu bili toliko grozni kakvi su u našim filmovima ( izgleda najbolje se "glume" nasilnici, tu ne treba akademija).. naše a američko
kud u maglu Simoviću Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 9 hours ago, bradilko said: meni nije bio loš film. moguće što je domaći ma pusti tonija kažem ti ja
renne Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 gledljiv film, ništa spektakularno, ali vrlo gledljivo
Recommended Posts