Jump to content
IGNORED

The Sopranos

korindjar

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
BASKET%20PARTIZAN%20DUSAN%20VUJOSEVIC.jpgToni Sopranotodori%C4%87.jpg?cda6c1DžuniorDANILOVI-350x264.jpgKris94328_dublac009_ig.jpgKod Satrialea
:rolf: :rolf: :rolf:
Posted

meni kobnijev toni najbolji ^_^

Posted

Josif Tatic mora biti Pusy ili Bacala.

Posted

E, aj da mi sastavimo glumačku ekipu od forumaša! Zajebite ovo domaće vaskoliko glumište.Zasad su mi pali na pamet Uroš kao Kris, Miralem s perikom kao Bobi Bakala, Milogled kao Arti Buko...Ja mogu matorog Korada, МРЧО nek se povrati kao Entoni Junior. :P

• 4 weeks later...
Posted

Evo još jednog mogućeg casta za Sopranos.Tony Sopranomilorad-dodik11.jpg

Posted (edited)

Carmela Sopranov216310p0.jpgDr Jennifer Melfibiljana-srbljanovic1.jpg

Edited by colonelo
Posted

Uncle Junior5761_jovan-krkobabic_f.jpg?ver=1300425037Chris MoltisantiCedomir-Jovanovic.jpgPaulie Gaultieritomislav-nikolic.jpgSilvio Dante242591.jpg

Posted (edited)

Big Pussy Bonpansieroivica-dacic.jpgRalph Ciffaretoaleksandar-vucic2.jpgRichie Aprilevojislav%20seselj.jpgVito Spataforepalma-foto-L-ADROVICH.jpg

Edited by colonelo
Posted (edited)

Johnny SackBoris-Tadic2-310x225.jpgPhil Leotardodragan-djilas.jpg

Edited by colonelo
Posted (edited)
:Hail:Par dopuna:A.J. Sopranoafera-agrobanka-nebojsa-covic-provera-kredit-1351730981-225333.jpgMeadow Sopranosladjana-zdravkovic-610x327.jpgFurio Giunta261807_vulin-foto-goran-srdanov_f.jpgAdriana La CervaMaja-Nikolic_0.jpg Edited by Weenie Pooh