Haralampije Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) Brate Vladane, dobar si decko, utici na zenu da ne radi ovo BLIC: ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU "Muž je hteo da ima odnos sa autističnim sinom, samozadovoljavao se na telu MRTVE SESTRE" Edited October 4, 2020 by Haralampije
halloween Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 https://www.novosti.rs/vesti/hronika/939391/sve-optuzbe-lazne-komsiluk-mrzi-zorica-bogatica-kojoj-oduzeta-deca-tvrdi-nije-bilo-zanemarivanja Quote Meštani Bogatića kažu da Zoricu krasi izuzetna lepota, ali da je plahovite naravi.
halloween Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 https://www.blic.rs/slobodno-vreme/snimak-neobicne-zivotinje-na-pesackom-prelazu-zgranuo-i-beogradane-video-sam-ja-to-i/lycvkl3
foto Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 urednik ovakav tekst vraca dok nema identifikaciju iz zoo vrta, vet fakulteta ili neceg treceg. ovo u novine ne moze da ide. nazovimo to kodeks, znanje, zanat... ovo ne ide u stampu/portal. ovo je tek pola teksta. 1
đorđe geprat Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Quote BRUKA: Novak IZBAČEN sa Vimbldona! AUTOR: Republika sreda, 30. 6. 2021.| 19:41 4 Velika sramota. linak
3opge Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 MARINIKA BESNI U PORŠEU Na skup u Valjevu došla luksuznim automobilom od 155.000 evra, gazda dobro plaća (FOTO)
kr en Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Marko Brecelj je živ, jutri bo stopil pred občinstvo 1
3opge Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 "Morala sam da uriniram po njemu, a onda me je naterao na nešto JOŠ GORE": Dok Demi nije otkrila prljav veš, svi su mislili da je Ešton dobrica, a istina je DA SE NAJEŽIŠ citajte o jezivim mukama Demi Moore koja je morala da urinira po Estonu.
3opge Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 On 10.11.2021. at 3:41, msv said: kao iz ljubica: dok je krisom gledao Jenny, Ronny je osjetio kako mu u hlacama bubri grozna oteklina. 2
3opge Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Manekenka nije znala da se UNEREDILA u stanu druga: Nemoguće da pas ovo uradi, kao da se KONJ olakšao Pratiće je blam do kraja života a nije ni konj nego model. 1 1
James Marshall Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Jedno pitanje - da li se neko sjeća kako se zvao domaći (srpski) časopis - magazin svaštarskog tipa (ono, recenzije, intervjui, reportaže), koji je izlazio tamo gdje recimo s kraja devedesetih, koji je imao izuzetno bizaran, da ne kažem crni humor, u glavi mi je da je bio crno-bijeli na nekom krš papiru. Moguće je da je bio XZ(abava) ali da li se neko sjeća nečeg još mimo toga, kao kroz maglu se sjećam par brojeva da sam čitao u tom periodu. Znači vrlo bizarno, otkačeno. Možda je čak bio offspring XZ-a. U glavi mi je vizuelno da je izgledao kao ona Zona sumraka, samo zajebantski.
Recommended Posts