kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 ništa, pričao mi je o knez petrolu i uopšte o tim malim domaćim prodavcima a lista je moj utisak kvaliteta goriva trenutno sipam na šelu, samo zato što mi je mol daleko. da ne bude zabune pričam o ed
čekmeže Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Evro dizel može biti dobar al koga nisov plin ujede taj i od dizela beži. Kako su uveli da se putni troškovi više ne isplaćuju na račun ili kešom uvalili su mi karticu za nis pa je dajem drugima da sipaju u zamenu za keš, toliko mi se ne ide kod njih. Za plin na Petrol, MOL...
zorglub Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Ja na Euro Petrolu sipam 95icu uz njihovu aplikaciju, -5RSD/l bude. Ista potrošnja kao na NISu.
Jumanji Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Uffft kako sam se iznervirala!Imala sam problem sa brisacem ispred sebe, mada je ona gumica i na desnom pocela da brlja, tako da svratila danas i zamenila metlice, sve ok. I onda sednem, ukljucim brisace i vidim da mi je onaj levo (stari) izgrebao staklo, 3-4 paralelna, polukruzna traga. Odlepila sam! Uopste nisam primetila da se gumica pomerila ili nesto slicno.Ogrebotina se ne oseca pod prstima, i pomagajte kako da saniram, tj ko to radi [emoji20]
čekmeže Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Sve vreme imaš 3-4 traga i tako voziš? Kako ti ne smeta?
Jumanji Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Odmah se nadje neko da drzi predavanja [emoji849] znala sam Kako da mi smeta kada je ispred suvozaca, a drugo nije bilo staklo skroz cisto jer su metlice lose brisle, problem je star 2-3 dana, ne vozim tako mesec ili vise, a i tragovi si jedva vidljivi.
Jumanji Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 [emoji33] ne mogu da resim problem?Pa sada cu samo u njih da gledam sto nije pametno
renne Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 pa kako misliš da središ izgrebano staklo? Nema tu pomoći
ToniAdams Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Ukucaj u Gugl poliranje šofersajbne i vidi šta glas servis nudi. Nisam nikad to radio ali deluje kao da bi moglo da uspe.
Jumanji Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Hvala, hocu, rekli su mi vec da moze da se sredi, ispolira, pogotovu sto nema brazde, nije duboka ogrebotina, ne oseca se pod prstima.
Valk Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Pa ako mogu farovi da se poliraju, iako je plastika, valjda nekako može i staklo. Dobro si prošla, savetuju te da promeniš samo šoferku. Staaarii PPP bi predložio zamenu celog auta
Recommended Posts