Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

ma daj, dacija sa trokrakom yveydom

Posted

nemoj, toni, ima ovde vozača dacia  automobila sa zvezdom

Posted

ma zezam se, koristio sam novu a klasu desetak dana, odlican auto.

Posted

znam da zezaš, meni novi A izgleda kao odličan automobil

Posted
13 minutes ago, Ras said:

Najpre @namenski znam, karikiram :)

:isuse:

Izvini, zbunio si me, a palo mi na pamet da su mozda konceptiralitm panorama krov kao tacskrin/LCD televizor  pa pozurio da vidim o cemu se radi :D...

Posted
7 minutes ago, namenski said:

Izvini, zbunio si me, a palo mi na pamet da su mozda konceptiralitm panorama krov kao tacskrin/LCD televizor  pa pozurio da vidim o cemu se radi :D...

To će biti već u drugoj polovini godine :)

Posted

tony auto pozavaoc

:lolol:

Posted

Ljudi, moram da kupim PP aparat zbog Grka. To može najbezvezniji neki komercijalni ili mora neki wow?? 

Posted
36 minutes ago, Valkyrie said:

Ljudi, moram da kupim PP aparat zbog Grka. To može najbezvezniji neki komercijalni ili mora neki wow?? 

mora world of warcraft  :fantom:

Posted (edited)
5 minutes ago, ToniAdams said:

mora world of warcraft  :fantom:

:laugh: 

Neki GoT, ako me napadnu Denerisini zmajovi. 

Važi, renne, so be it. 

Edited by Valkyrie
Posted
On 4.5.2018. at 15:29, namenski said:

Trazis kljuc za svecice, ima ih raznih, uobicajena mera je 21 mm, to u prodavnicama znaju.

Ali, to nije operacija koju bih ti preporucio: odviti svecicu nije problem, ali kod ponovnog zavijanja moze lako da se dogodi da svecica krene ukrivotm i zezne navoj u glavi motora, a to je vec itekako ozbiljan problem.

Ne znam kakva je muka, ali preporucujem majstora, zamena svecica  je ocas posla.

Samo da se prijavim, moja greska, pisalo je u uputstvu koji kljuc treba :whistle:.

Ne mozes da ga odvezes do majstora kad nece da upali. A jeste cas posla, ne mogu da vjerujem da sam placala nekome da ovo radi. Zene, mjenjajte same svjecice!

• 2 weeks later...
Posted

Kontam da ce biti kontraefekat, ovi sto se nadju blokirani ima da popizde pa ce biti raznih sranja, plus ce verovatno i policija dobiti instrukcije da reaguje. Mrka kapa od ovoga, kad je u Srbiji narod uradio nesto korisno zadnji put...

Posted

"Ne vodi se na prodavca" i nije registrovan, šta ovo može da znači? Po nalepnicama na vozilu , reklo bi se da nije skoro uvežen, već da je vožen i u Srbiji.

Sent from my LEX820 using Tapatalk