ToniAdams Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 ma zezam se, koristio sam novu a klasu desetak dana, odlican auto.
namenski Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 13 minutes ago, Ras said: Najpre @namenski znam, karikiram Izvini, zbunio si me, a palo mi na pamet da su mozda konceptiralitm panorama krov kao tacskrin/LCD televizor pa pozurio da vidim o cemu se radi ...
Ras Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 7 minutes ago, namenski said: Izvini, zbunio si me, a palo mi na pamet da su mozda konceptiralitm panorama krov kao tacskrin/LCD televizor pa pozurio da vidim o cemu se radi ... To će biti već u drugoj polovini godine
Valk Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Ljudi, moram da kupim PP aparat zbog Grka. To može najbezvezniji neki komercijalni ili mora neki wow??
ToniAdams Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 36 minutes ago, Valkyrie said: Ljudi, moram da kupim PP aparat zbog Grka. To može najbezvezniji neki komercijalni ili mora neki wow?? mora world of warcraft
Valk Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 (edited) 5 minutes ago, ToniAdams said: mora world of warcraft Neki GoT, ako me napadnu Denerisini zmajovi. Važi, renne, so be it. Edited May 21, 2018 by Valkyrie
djili Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 On 4.5.2018. at 15:29, namenski said: Trazis kljuc za svecice, ima ih raznih, uobicajena mera je 21 mm, to u prodavnicama znaju. Ali, to nije operacija koju bih ti preporucio: odviti svecicu nije problem, ali kod ponovnog zavijanja moze lako da se dogodi da svecica krene ukrivotm i zezne navoj u glavi motora, a to je vec itekako ozbiljan problem. Ne znam kakva je muka, ali preporucujem majstora, zamena svecica je ocas posla. Samo da se prijavim, moja greska, pisalo je u uputstvu koji kljuc treba . Ne mozes da ga odvezes do majstora kad nece da upali. A jeste cas posla, ne mogu da vjerujem da sam placala nekome da ovo radi. Zene, mjenjajte same svjecice!
Barti66 Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 https://www.danas.rs/drustvo/protesti-zbog-poskupljenja-goriva-8-juna/
Zli Gli Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Kontam da ce biti kontraefekat, ovi sto se nadju blokirani ima da popizde pa ce biti raznih sranja, plus ce verovatno i policija dobiti instrukcije da reaguje. Mrka kapa od ovoga, kad je u Srbiji narod uradio nesto korisno zadnji put...
El Guapo Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 "Ne vodi se na prodavca" i nije registrovan, šta ovo može da znači? Po nalepnicama na vozilu , reklo bi se da nije skoro uvežen, već da je vožen i u Srbiji.Sent from my LEX820 using Tapatalk
Recommended Posts