Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

u onoj knjižici uputstvu obično piše koje ulje preporučuje proizvođač. ako se ne varam elf je bio za renault, a mobil1 za db

Posted
16 hours ago, čekmeže said:

Oće majstor i da zakači papir na kojem piše šta je radio pa i koje je ulje sipao.

On je sipao Total 5w40 a ja sam našla na netu da je za moja kola preporuka 5w30 :40_rage:

Posted

Zavisi i od godista... preporuka je u proseku na 10.000 km ili jednom godisnje menjati ulje, a u servisnoj bi trebalo da pise kad je zadnji put menjano i koje je stavljeno.

Posted
17 hours ago, Valkyrie said:

On je sipao Total 5w40 a ja sam našla na netu da je za moja kola preporuka 5w30 :40_rage:

mozda je imao razloga da sipa malo gusce™ ulje..

Posted

bilo je leto

:unsure:

Posted

a dva bagrema tek procvala

:sleep:

Posted
2 hours ago, Čutura said:

mozda je imao razloga da sipa malo gusce™ ulje..

pa to, mozda masina nije bas ispod cekica izisla

Posted

Nije, bio je oktobar. Možda zbog godišta. Treba kod tog majstora da idem da promenim zadnje ležajeve pa ću da ga pitam. 

Posted

prodaj ti to dok je vreme

eo sutra šljaka bubanj potok

Posted

Eto, pitam nešto oko zamene ulja i dođemo do toga da vozim frezu. :46_confounded:Miziginija! Seksizam! Mačizam! 

setiću se kasnije još nekog pokliča, sad idem da plačem. 

Posted

pa ako je dosta presao oce majstori preventivno da stave gusce ulje, nema veze sa seksizmom

Posted

Aman, vidiš da pokušavam da kamufliram nerazumevanje materije 1 progonom na mizoginoj osnovi :136_angel:

Tačno ta razlika između 30 i 40 ima veze sa starošću/kilometražom avta  ali ja to nisam znala kad sam izrantovala majstora. Sad znam, bolje da mu ne serem ništa nego pustim da sipa šta misli da treba.