Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, čekmeže said:

Pisao sam već negde TNG koji NIS prodaje nije TNG™. Ako je tako zašto bi im benzin ili dizel bili to što piše? Van njih ima MOl i Petrol valjda.

+1
Kakva su iskustva sa OMV?

Pitanje iz druge teme: Da li imater struju u "upaljacu za cigarete" kada je auto ugasen? 

Posted
5 minutes ago, Host said:

E sad, da li je bitna potrosnja? Razlika od 5l na 100km

tesko da ce auta iz iste klase imati znacajnu razliku u potrosnji. ali cisto sumnjam da je ikome potrosnja bitna stavka, tj. otprilike znas kakvu potrosnju da ocekujes na osnocu dimenzija i snage motora i dimenzija automobila. neces porediti potrosnje volva xc90 i fieste. al da se Glen malo popisao po sirotinji stoji :lol:

Posted
1 minute ago, maheem said:

tesko da ce auta iz iste klase imati znacajnu razliku u potrosnji. ali cisto sumnjam da je ikome potrosnja bitna stavka, tj. otprilike znas kakvu potrosnju da ocekujes na osnocu dimenzija i snage motora i dimenzija automobila. neces porediti potrosnje volva xc90 i fieste. al da se Glen malo popisao po sirotinji stoji :lol:

Popišava se od kada je došao

Posted
17 minutes ago, maheem said:

+1
Kakva su iskustva sa OMV?

Pitanje iz druge teme: Da li imater struju u "upaljacu za cigarete" kada je auto ugasen? 

Imamo.

Posted (edited)
4 minutes ago, čekmeže said:

Imamo.

ok, meni je to bilo malko cudnovato posto na dva automobila gde koristim taj strujni izlaz struja se prekida kad ih ugasim kljucem a na jednom ne, pa sam pomislio da je neki kvar u pitanju.
uglavnom sranje je to kad ima stalno struje :D

Edited by maheem
Posted
46 minutes ago, Host said:

Niko ne garantuje potrosnju zato sto ona, osim tehnickih karakteristika automobila, zavisi i od stila voznja. Medjutim, osnovana je pretpostavka da ce vozac razlicite automobile voziti istim stilom, pa ce odnos pravih potrosnji biti slican odnosu referentnih. 

E sad, da li je bitna potrosnja? Razlika od 5l na 100km u potrosnji moze povecati mesecnu cenu koriscenja automobila za 25-30%. Ono sto je mnogo bitnije je to sto ta razlika moze znaciti vecu godisnju emisiju ugljen dioksida i do jedne tone. Vrlo je individualno sta ove stvari znace. Ja za ljude kojima nije bitno djubre koje ostavljaju imam samo probrane reci. Probrane u smislu da nisu za forum.

Previše si dobar čovek da ti kažem ono šta mi je na umu :(

Posted

Mislim da je ovde pre pitanje o nijansama tipa 7 ili 8 litara na 100 km, ne baš 7 ili 15 :D

Meni auto zverski počinje da troši kad idem 160 i brže, do tada je potrošnja na auto putu relativno pristojnih 6-7l. Ako vozim 120, mislim da je ispod 5.

Posted

I sad ce doci neko i reci da ima isti auto a razlicitu potrosnju

Posted

I ja bi pisao po svima vama da vozim onakvu bembaricu kao Glen, to je sve normalno

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted
12 hours ago, Zli Gli said:

I ja bi pisao po svima vama da vozim onakvu bembaricu kao Glen, to je sve normalno

Neš jebat 

Posted

Necu da ga jebem, dosta je da me provoza po Nizozemskoj par krugova