GlenGeglach Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Da razumjem to, ali koliko je vazno sta stoji u nekoj knjizi, na sajtu, nekom 4umu itd koliko trosi da bi se odlucio da kupis neko auto.
namenski Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 13 minutes ago, GlenGeglach said: Cesto vidim pitanje "koliko trosi" pri trazenju informacija o nekom autu. Pitam se koliko je to vazno jer sam misljanja da, ako nemas za gorivo bolje i ne kupuj auto. Kako vi to vidite? Uglavnom zestoko pokondireno
ToniAdams Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 17 minutes ago, GlenGeglach said: Cesto vidim pitanje "koliko trosi" pri trazenju informacija o nekom autu. Pitam se koliko je to vazno jer sam misljanja da, ako nemas za gorivo bolje i ne kupuj auto. Kako vi to vidite? Duboko
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 18 minutes ago, GlenGeglach said: Cesto vidim pitanje "koliko trosi" pri trazenju informacija o nekom autu. Pitam se koliko je to vazno jer sam misljanja da, ako nemas za gorivo bolje i ne kupuj auto. Kako vi to vidite? meni je potrošio svaki put sve što sam sipao
namenski Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 I meni, ali ja obavezno na svakom tankovanju dodam kao aditiv 1 litar nekog 12 godina starog viskija, ali obavezno da ima sto zakovrtnije ime...
GlenGeglach Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 E jbg vi sad na zajebanciju. Steta da viski sipate u rezervoar. Jedino ako nije u pitanju neka krs blendusa ili JW.
namenski Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Nije bre krsh viski, ima gomilu suglasnika u nazivu...
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 apropos potrošnje, iako ima svoj topik neka ga ovde, ubedljivo najbolji euro dizel ima i dalje mol. svi ostali mu nisu ni na puškomet. kakav crni nis, eko i ostali bakrači, samo mol
renne Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 2 hours ago, GlenGeglach said: Da razumjem to, ali koliko je vazno sta stoji u nekoj knjizi, na sajtu, nekom 4umu itd koliko trosi da bi se odlucio da kupis neko auto. Jel se sprdaš, ili ti je samo dosadno
GlenGeglach Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ja jos nisam dobio primjer zasto je nekome vazna potrosnja nekog auta pri donosenju odluke da ga kupi. Licno meni to nije vazno jer mislim da ti potrosnju niko ne moze garantovati. Sve se svodi na rekla kazala. Isto kao i pitanje "da li se kvari". Kazem samo da mi nije jasno jer ta pitanja cesto vidim na raznim forumima. Ako je to sve sprdacina onda neka mod brise sve ovo.
Čutura Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: apropos potrošnje, iako ima svoj topik neka ga ovde, ubedljivo najbolji euro dizel ima i dalje mol. svi ostali mu nisu ni na puškomet. kakav crni nis, eko i ostali bakrači, samo mol obrazlozi
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 na pun rezervoar, auto predje 30-40km više(ista vožnja je u pitanju kao i svakog meseca kada nisu ferije). deluje da bolje vuče. meni dosta, da se ne zajebavam sa ovim nisovim i ostalim preradjevinama. jedini problem mi je štocih nemam blizu, al to rešim jednim odlaskom, do čepa i teram dok se ne potroši
copkillah Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 aj baš da proverim pri sledećem sipanju ranije su mi bili najbolji, pa sam prešao na NIS kada su se pokvarili, sad kao da NIS malo zabušava
čekmeže Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Pisao sam već negde TNG koji NIS prodaje nije TNG™. Ako je tako zašto bi im benzin ili dizel bili to što piše? Van njih ima MOl i Petrol valjda.
Čutura Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 12 hours ago, copkillah said: aj baš da proverim pri sledećem sipanju ranije su mi bili najbolji, pa sam prešao na NIS kada su se pokvarili, sad kao da NIS malo zabušava isto
Recommended Posts