Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Jab trebao ubosti neki mp3 plejer u aux, al ako sam krenem da vadim cd plejer izlomiću sve.

nemaš poseban aux ulaz?

Posted

Pa ima ga sa zadnje strane verovatno. Samo treba izvaditi fabrički radio.

Posted

onda ga verovatno i nemaš, ti fabrički su gola sranja

Posted

Narucio sam onaj Fm transmiter, javljam iskustva.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted (edited)

Najjednostavnije zameniti fabricki radio nekim sa usb prikljuckom i imaces mp3... ili aux pa da pustas sa telefona ili sa nekog mp4 plejera

Za FM transmiter ti treba cista radio frekvencija.. moze da se desi da ti radi odlicno, a onda da krene mesanje i los zvuk... inace korisna spravica

Edited by Milosh76
Posted

Ja koristim ovaj:

4-in-1 Hands Free Wireless Bluetooth FM Transmitter G7 AUX Modulator Car Kit MP3 Player SD USB LCD Car Accessories

http://s.aliexpress.com/2QvqQVbQ

(from AliExpress Android)

I radi ok, prekida kad naletim na malo jaču rupu pa se od treska pomeri u ležištu upaljača. Inače, početna frekvencija 87.5 radi posao sa najmanje mešanja

Posted

Ja ne koristim nista, slusam bilo koji random radio jer mi je bitno samo da nije apsolutna tisina u kolima dok vozim.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Ima li neko iskustva sa 1.3 multijet motorom? Konkretno potrošnja.

Posted

U gtadu zna da ode i na 8l ako volis jurnjavu od semafora do semafora,otvoreno moze i 4.5l ako nemas tesku desnu nogu.

Koje vozilo je u pitanju?Taj 1.3 vuce slavu od Punta koji je imao odlicne prenose pa su izvalcili dobru potrosnju.

Posted

timisoara beograd 3,8

autoput oko 4,4

grad oko 5 do 5,5

punto multijet iz 2006 je do sada prešao 265000, koristim ga samo za grad

nema problema

Posted

Gledam šta da kupim a potrošnja mi je bitna stavka. Plin izađe povoljniji ali kakav je u Srbiji počeo sam da gledam i dizele.

Posted

moj ti savet da se ne oslanjas puno na kvalitet dizela unas I da ne zaboravis sitnice tipa bos pumpa, dizne, itd

Posted

Jel praviš kilometražu u gradu ili na otvorenom?

Posted

koliko treba da se predje po gradu da bi dizel poceo da pravi probleme diznama i bosh pumpi, pitam za druga?