Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

brate mili ne znam ni prvog

Lik u MASH, igra ga David Ogden Stiers.

Posted

Koju varijantu zastite od kradje mozete preporuciti? Hvala unapred :)

Posted

zeder?

al ne lavlja kndža nego ono ispod volana na letvi

Posted

Koju varijantu zastite od kradje mozete preporuciti? Hvala unapred :)

Ako je noviji auto, onda kasko, a mozes i  skriveni prekidac, alarm, zeder ili lavlja kandza... pa izaberi sta te najmanje kosta.

Mom kolegi su ukrali Astru J ispred kuce na Vozdovcu, imao je kasno i dobio je vise para nego sto je platio auto (tako  bar trvrdi). Onda je kupio drugi auto i ugradio mu i zeder i skriveni prekidac i alarm i ponovo uplatio kasko i ima i garazu.

Pa ako nisi paranoican kao on, izaberi sta ti najvise odgovara.

Posted

Hvala. noviji je i ima kasko osiguranje, ali me je interesovala i dodatna zastita. Zeder je mislim OK. Hvala mnogo.

Posted

Zeder je najbolji u kombinacijom sa nekom elektronskom zastitom,tipa skriveni prekidac ili OBD zastita.

Ono sto tvrde inspektori koji se bave time je da stavis bilo sta samo da im oduzme vreme,jer je njima to najbitnije da ga u sto kracem roku odvezu.

Posted

Postoji i zaštita s lokatorom, tako da se auto može pronaći i nakon krađe.

• 2 weeks later...
Posted

Jel koristi neko ovo malo cudo sa aliekspresa? Videh na par mesta da je kao ultra mega korisna stvarica a kosta nesto tipa par dolara + jos par dolara za pro verziju ovog Torque programa, a to je smesna cifra pa sam hteo da pazarim.

Posted

'Oblajznuo' šraf za točak, pretpostavljam i rupa. Stoji točak sad na 4 šrafa umesto na 5. Rešenje je novi šraf i odlazak kod metalostrugara da nareže/naoštri navoj u rupi ili je neka veća komplikacija?

Posted (edited)

Kupi sigurnosni i 2 muve ubijes jednim udarcem, taman da vulkanizer pogleda stetu

Edited by Milosh76
Posted

Ako pod sigurnosnim podrazumevaš onaj šraf sa glavom koja ne može da se odvrne običnim ključem to imam fabrički, po jedan na svakom točku...

Posted

Na to sam mislio...super stvar, a nije skupo

Posted

Jesu nekom ukrali tablice skoro?

Interesuje me koliko kostaju nove tj. da li se osim paketa(tablice, saobracajna, nalepnica) placa preko i kakva kazna/taksa?

Posted

Jel koristi neko ovo malo cudo sa aliekspresa? Videh na par mesta da je kao ultra mega korisna stvarica a kosta nesto tipa par dolara + jos par dolara za pro verziju ovog Torque programa, a to je smesna cifra pa sam hteo da pazarim.

dobra stvar, narocito za matore automobile i brisanje iritantnih ponavljajucih gresaka koje ne zelis da opravljas :)

(mom tati automobil pali stalno lampicu da postoji problem s motorom, sto nije za ignorisati. a dosad je svaki put bio katalizator, koji nece menjati. tako da se odb2 otplatio vec nakon drugog alarma, plus ne mora da se vozi do majstora da on uradi istu stvar i uzme 1000dindzi.)