đorđe geprat Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 i ja idem kod "macure" iako mi nije blizu. malo je smorno ako plaćaš čekovima na rat. pošalju te u "dunav" banku tamo blizu 9. gimnazije pa ulaziš u kreditnu proceduru (bez menice i kreditnog biroa). kamatu ti zaračuna "macura".
Đipalo Junuz Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Za plaćanje čitavog iznosa odjednom prošle godine kod Macure nije moglo karticom da se plati, ove godine može i tako. Od trenutka kad dođeš na red za tehnički do 'doviđenja, prijatno' sa nalepnicom, polisom itd treba oko 15 minuta.
đorđe geprat Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 da, sada može i sa karticom. a personal je skroz pristojan i korektan.
Milosh76 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Ima Henex na sto mesta u gradu ukljucujuci i NBG iza YBC centra. Moze Intesom na 6 rata, tako godinama placam. Ako se ode na njihov sajt i posalje sms dobije se i dzabe tehnicki... Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 Jurija Gagarina bb, Novi Beograd Ili ako je lakse https://registracijavozila.net/ A kartica BEZBEDNO za 500 din obezbedjuje izmedju ostalog i 5 dinara popust kod LUKOIL-a za benzin i dizel Edited October 10, 2017 by Milosh76
Valk Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 i ja idem kod "macure" iako mi nije blizu. malo je smorno ako plaćaš čekovima na rat. pošalju te u "dunav" banku tamo blizu 9. gimnazije pa ulaziš u kreditnu proceduru (bez menice i kreditnog biroa). kamatu ti zaračuna "macura".E upravo to hoću da izbegnem, planiram da ispišem čekove ali sam upozorena da dosta njih onda uzima neku kamatu.Našla sam neku agenciju "Sunce" koja naglašava da je plaćanje čekovima beskamatno (ko što bog zapoveda) pa ću da vidim kakvi su. Hvala vam svima na odgovorima.
Barti66 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 U Suncu sve završavaš za ~10 min na 6 rata čekovima bez ikakve kamate
Valk Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 U Suncu sve završavaš za ~10 min na 6 rata čekovima bez ikakve kamateNa kraju sam kod njih bila, preporučujem ih. Stvarno efikasno i korektno.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 jery daju popust vladnicima forda, msm zavređuju ga :(
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Kakva zlobna i neutemeljena opaska!na žalost utemeljena je na ličnom iskustvu @renne ko ti je taj?
Đipalo Junuz Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 brate mili ne znam ni prvog Hawkeye Pierce Valjda :D
Recommended Posts