wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Njih puštaju glatko kad imaju švic tablice. I meni se Hrvati samo mašu da prođem kad vide švapske table. Ali kad ti naletiš... "pazi taj pogled kockara, možda krijumčari arsenal za napad na Vučića?". I onda pregled kola, vidi se na njima da je limarija nedavno peglana, sigurno je nešto u karoseriju sakrio. Razvaljuj! "Gospon, zakaj vozite gume starije od 17 godina, to vam je skroz bez parafina? Htjeli ste destabilizirati našu mladu demokraciju?!?". I hopla, vidiš opet taj zapadni sistem, ali ovaj put sa pogrešne strane. Seronjo
Zli Gli Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) pregled kola, vidi se na njima da je limarija nedavno peglana Ne vidi se, uradio covek fabricki A gume su kraj 2012. godine, parafin ful fulova, k'o nove! Edited November 20, 2016 by Zli Gli
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ne vidi se, uradio covek fabricki A gume su kraj 2012. godine, parafin ful fulova, k'o nove! Brate sedi miran za 500 tableta dobijaš momentalni pritvor pa bili i aspirini. A ono, roze gaće, izvajano telo, što da budeš riba nekome u ćorci.
namenski Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Aj ne zajebavajte, Zli ja to ne bih radio. Vaistinu. Ali ozbiljnu zajebanciju rizikuje. +1
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 kamagra je u švici 50€, 500 kom pa ti vidi brat bratu tebi ostaje minimum minimuma 10k€* a ove babe™ što te lože, pa i zatvor je za ljude. da ne ulazimo o to što je bolji tvorza u švici od šljake u balkan betu u mitraji * tapneš astricu + 10k€ i imaš bembaru peticu skoro ko ujkinu
Tpojka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Zajebava vas. Što bi na forumu otvoreno pis'o o internacionalnom švercu (legalno nabavljenih?) farmaceutskih proizvoda?
renne Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Zato što je baja Gli je to, pa još i zli Izgleda ne znaš čoveka
ToniAdams Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Brate sedi miran za 500 tableta dobijaš momentalni pritvor pa bili i aspirini. A ono, roze gaće, izvajano telo, što da budeš riba nekome u ćorci. a sta mu i hvali, da se uda u svicarsku.
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 a sta mu i hvali, da se uda u svicarsku. Daleko da idemo u svadbu.
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 dve glave. tri čoveka 70€, i manje, sića da se čovek lično uveri u tu tursku kujnu kažu da su im kolači vrh. ni blizu ovog što goranci™ valjaju po srbiji
Milosh76 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ujaka i brata ne zaustavljaju otprilike nikad ali se zna da idu na odmor u Srbiju i Bosnu i to je to, a kad bi videli moj nos skontali bi da nisam cist i jebali bi me ruzno, Marfijev zakon :( A opet, hteo sam i da budem tamo koji dan, stvarno, da malo opet vidim taj zapadni sistem, ovo ono... Povedi neku cicu-stoperku preko grane...ona obradi carinika, ti prodjes sa kamagrom i svi srecni i zadovoljni :D
Zli Gli Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Zajebava vas. Što bi na forumu otvoreno pis'o o internacionalnom švercu (legalno nabavljenih?) farmaceutskih proizvoda? Nigde ne postoji vise poplasenih ljudi nego na PPP forumu. Jebena kamagra, preparat za potenciju, otprilike najslabiji od svih, jako mudo... no nebitno, bataljujem za sad svakako, imam nekih drugih stvari da obavim a i nije bas sezona seksanja, bolje ide kad nije zima. Internacionalni sverc farmaceutskih proizvoda, sjajno :D
wall Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Nigde ne postoji vise poplasenih ljudi nego na PPP forumu. Jebena kamagra, preparat za potenciju, otprilike najslabiji od svih, jako mudo... no nebitno, bataljujem za sad svakako, imam nekih drugih stvari da obavim a i nije bas sezona seksanja, bolje ide kad nije zima. Internacionalni sverc farmaceutskih proizvoda, sjajno :D Hoćeš da švercuješ tablete za potenciju koje nisu jako mudo. -_-Kako bi cmizdrio na granici kada bi ti počeli rasturati astru. :D
Recommended Posts