September 7, 20168 yr bez brige, nisam prskala a nisam ni vozala ko šumi jer me bio stra zbog sitnog deteta u autu. problem rešila puštanjem muzike ko pobesnela pipnula felne, zadnje ladne obe, desna prednja topla, leva prednja toplija od desne a ja čujem cviljenje s desne strane.
September 7, 20168 yr Možda to nema veze s paknama i vlagom nego recimo nekim ležajevima i nižom temperaturom a tela se na nižim temeraturama skupljaju pa negde nešto struže. Ili voda uđe kroz manžetnu pa... Ono glupiram se ovako radeći dijagnostiku ali aj nije za zanemarivati.
September 7, 20168 yr negde sam čitala da se tako smanji kočiona moć, prskanjem tj. e: a sigurno da ima veze s vlagom, tačno se javilo jutro nakon potopa a vozala sam se po potopu tamo amo Edited September 7, 20168 yr by ordi
September 7, 20168 yr što da ne prsne?!? WD40. Lubrikant, ulje, ne ispira se, zapaljivo... Ne znam ali to mi je zadnje što bih prskao po diskovima koji treba da ostvare što bolje trenje s paknama...
September 7, 20168 yr sad sam dovezla klinku s baleta koji je na nbg i nije cvilelo. jbt, ima da kukam ko besna na ovom topiću, vidite da to čini čuda edit: mada sam dvaput pošla u rikverc i zakočila naglo, ne znam, možda je to pomoglo, vrag će ga znati više šta je u glavi ove krntije Edited September 7, 20168 yr by ordi
September 7, 20168 yr naravno da ce proci i nikako wd40. verovatno su klipovi malo zapeli u celjustima i cim se plocice dovoljno istrose prestace da cvili.
September 7, 20168 yr sad sam dovezla klinku s baleta koji je na nbg i nije cvilelo. jbt, ima da kukam ko besna na ovom topiću, vidite da to čini čuda edit: mada sam dvaput pošla u rikverc i zakočila naglo, ne znam, možda je to pomoglo, vrag će ga znati više šta je u glavi ove krntije to je
October 25, 20168 yr ju, niko ništa nije pisao ovde metar i po dana, pa red je da vam kažem da ću po svemu sudeći morati da rasturam menjač ništa, do nove godine ću samo paštete da jedem