ToniAdams Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Moze neki linak ka sajtu? rabi rentalcars.com, tu ispadnu najbolji dilovi avisov tel u bg je 209-7062 Edited September 7, 2016 by ToniAdams
ordi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 sto ne bi provozala 100 metara sa stisnutom kocnicom i gasom da oderes tu rdju sa diskova pa ajd mogu i tako da probam. a ta rđa, jel normalno da nije cvilela dok je pekla zvezda? meni je ovo bukvalno počelo od kako mi je majstor u junu menjao trap. čulo se nekolko dana i stalo i sad se opet pojavilo nakon onog potopa od pre neki dan.
Shan Jan Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 rabi rentalcars.com, tu ispadnu najbolji dilovi avisov tel u bg je 209-7062 Hvala puno druze!
ToniAdams Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 no prob, al obavezno i kad ti kazu cenu u avisu, otidji na rentalcars, sumanuto zvuci, al cesto je mnogo jeftinije preko posrednika, tj njih.
yolo Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 pa ajd mogu i tako da probam. a ta rđa, jel normalno da nije cvilela dok je pekla zvezda? meni je ovo bukvalno počelo od kako mi je majstor u junu menjao trap. čulo se nekolko dana i stalo i sad se opet pojavilo nakon onog potopa od pre neki dan. ne znam kakve felne imas, na alu se vide diskovi i vidi rdja kad uhvati. ako su celicne sa onim rupama mozda baterijsku lampu sa mobilnog da uperis, moguce je da ces da vidis. obicno se vide tockice rdje...
ordi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 alu su. ja ću to da fotkam i obesim sliku večeras pa ako neko može da pomogne
renne Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 alu su. ja ću to da fotkam i obesim sliku večeras pa ako neko može da pomogne imaš alu felne na matizu
ordi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 eto vidite koliko sam neimač pojma, sad sam guglala i nemam, bre, alu. što reko kums, neka me se maistor malo uželi. gledo mi je i disk i pločice kad je letos počelo da cvili i nisu još za zamenu. ovo je zbog vlage, znam ja! :D
yolo Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 ma daj, kakav majstor, provozaj niz ulicu kao sumaher, leva noga na kocnici desna na gasu i resices problem
ordi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 svakako ću da fotkam da mi kažete imam li alu ili čelik
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 ko još ima alu na matizu našpricaj wd kroz one rupe na točku po disku pa provozaj ili ovo što ti jollo kaže
wall Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 ko još ima alu na matizu našpricaj wd kroz one rupe na točku po disku pa provozaj ili ovo što ti jollo kaže važi, hvala svima Kumse?!Ne prskaj ništa po diskovima!
Recommended Posts