Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Moze neki linak ka sajtu?

rabi rentalcars.com, tu ispadnu najbolji dilovi

avisov tel u bg je 209-7062

Edited by ToniAdams
Posted

sto ne bi provozala 100 metara sa stisnutom kocnicom i gasom da oderes tu rdju sa diskova

pa ajd mogu i tako da probam.

a ta rđa, jel normalno da nije cvilela dok je pekla zvezda? meni je ovo bukvalno počelo od kako mi je majstor u junu menjao trap. čulo se nekolko dana i stalo i sad se opet pojavilo nakon onog potopa od pre neki dan.

Posted

rabi rentalcars.com, tu ispadnu najbolji dilovi

avisov tel u bg je 209-7062

Hvala puno druze!

Posted

no prob, al obavezno i kad ti kazu cenu u avisu, otidji na rentalcars, sumanuto zvuci, al cesto je mnogo jeftinije preko posrednika, tj njih.

Posted

pa ajd mogu i tako da probam.

a ta rđa, jel normalno da nije cvilela dok je pekla zvezda? meni je ovo bukvalno počelo od kako mi je majstor u junu menjao trap. čulo se nekolko dana i stalo i sad se opet pojavilo nakon onog potopa od pre neki dan.

ne znam kakve felne imas, na alu se vide diskovi i vidi rdja kad uhvati. ako su celicne sa onim rupama mozda baterijsku lampu sa mobilnog da uperis, moguce je da ces da vidis. obicno se vide tockice rdje...

Posted

alu su. ja ću to da fotkam i obesim sliku večeras pa ako neko može da pomogne

Posted

alu su. ja ću to da fotkam i obesim sliku večeras pa ako neko može da pomogne

imaš alu felne na matizu :Hail:

Posted

eto vidite koliko sam neimač pojma, sad sam guglala i nemam, bre, alu.

što reko kums, neka me se maistor malo uželi. gledo mi je i disk i pločice kad je letos počelo da cvili i nisu još za zamenu. ovo je zbog vlage, znam ja! :D

Posted

ma daj, kakav majstor, provozaj niz ulicu kao sumaher, leva noga na kocnici desna na gasu i resices problem

Posted

svakako ću da fotkam da mi kažete imam li alu ili čelik :lolol:

Posted

ko još ima alu na matizu

:isuse:

našpricaj wd kroz one rupe na točku po disku pa provozaj ili ovo što ti jollo kaže

Posted

ko još ima alu na matizu

:isuse:

našpricaj wd kroz one rupe na točku po disku pa provozaj ili ovo što ti jollo kaže

važi, hvala svima :thumbsup:

Kumse?!

Ne prskaj ništa po diskovima!