Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Mislim da ima onaj dupli sat, to su valjda milje.. pomnozi sa 1.6x i dobijes 91 hiljadu km, to je valjda to.

Posted

u pravu si, ne videh dupli sat. 

mada i dalje ostaje pitanje kako mu je na tako malu kilometrazu i kratko vreme riknuo menjac. 

Posted

To sam se i ja pitao, nema logike :D U svakom slucaju, ako je samo to problem i ako menjac sa ugradnjom ne kosta nesto tipa 2500+ evra, deluje da tu ima lufta za dobar posao.

Posted

evo apdejt oko motora

u pravu ste, motori nisu skupi, ima ih iz uvoza. i u pravu je namenski, to je sad rezervni deo kao takav, ali auto sa promenjenim motorom ipak mora na vanredni tehnički, kako bi se promena evidentirala SUPu

e sad, za uvezeni motor treba i carinjenje, a da bi se ono obavilo, potrebna je saobraćajna i račun od auta iz inostranstva sa kog je motor skinut.

za sve to imam drugara špedtera i agenciju za registraciju, koji su volji da odrade posao

problem je u tome što većina indijanaca koji uvoze automobile za delove, samo pređu grancu i raščerupaju auto, bez ikave evidencije i carinjenja. dakle, teže je naći motor koji je moguće provući kroz papire

to sad tražim...

Posted

Ima li neko da poznaje cene automehanicara i limara u Poljskoj.Hteo bih da uradim mali servis i okrpim par ogrebotina na limariji,plus da posetim Gdanjsk i okolinu.Ako neko zna nesto o tome vrlo bi mi pomogao.

Posted

evo apdejt oko motora

u pravu ste, motori nisu skupi, ima ih iz uvoza. i u pravu je namenski, to je sad rezervni deo kao takav, ali auto sa promenjenim motorom ipak mora na vanredni tehnički, kako bi se promena evidentirala SUPu

e sad, za uvezeni motor treba i carinjenje, a da bi se ono obavilo, potrebna je saobraćajna i račun od auta iz inostranstva sa kog je motor skinut.

za sve to imam drugara špedtera i agenciju za registraciju, koji su volji da odrade posao

problem je u tome što većina indijanaca koji uvoze automobile za delove, samo pređu grancu i raščerupaju auto, bez ikave evidencije i carinjenja. dakle, teže je naći motor koji je moguće provući kroz papire

to sad tražim...

za koji auto je u pitanju? 

Posted

Ne znam gde je bilo, mozda bas ovde, neko je preporucivao rentacar kompanije u Srbiji. Imate li neki predlog? Potreban gradski auto, automatik. 

Posted

u posl vreme dosta rentam kodnas, i mislim da avis ima najnovija vozila.

sa cenama su svi tu negde.

Posted (edited)

meni od juče ujutru posle one kišurdače cvile pločice u desnom točku kad ne kočim, a posle podne, kad je već ogrejalo, baš ništa se ne čuje, pa sam sama zaključila da je sve to od vlage, al svakako ću morati u dogledno vreme do majstora jer ide jesen, ide zima, ne mogu slušati više taj jutarnji zvuk što para mozak :(

Edited by ordi
Posted

u posl vreme dosta rentam kodnas, i mislim da avis ima najnovija vozila.

sa cenama su svi tu negde.

Moze neki linak ka sajtu?

Posted

meni od juče ujutru posle one kišurdače cvile pločice u desnom točku kad ne kočim, a posle podne, kad je već ogrejalo, baš ništa se ne čuje, pa sam sama zaključila da je sve to od vlage, al svakako ću morati u dogledno vreme do majstora jer ide jesen, ide zima, ne mogu slušati više taj jutarnji zvuk što para mozak :(

uzni wd40 i pošpricaj malo tu oko onog diska, najbolje da se skine točak

sačekaj malo sa se majstor uželi tebe

Posted

sto ne bi provozala 100 metara sa stisnutom kocnicom i gasom da oderes tu rdju sa diskova