Zli Gli Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Mislim da ima onaj dupli sat, to su valjda milje.. pomnozi sa 1.6x i dobijes 91 hiljadu km, to je valjda to.
nenad Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 u pravu si, ne videh dupli sat. mada i dalje ostaje pitanje kako mu je na tako malu kilometrazu i kratko vreme riknuo menjac.
Zli Gli Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 To sam se i ja pitao, nema logike :D U svakom slucaju, ako je samo to problem i ako menjac sa ugradnjom ne kosta nesto tipa 2500+ evra, deluje da tu ima lufta za dobar posao.
banatjanin Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 evo apdejt oko motora u pravu ste, motori nisu skupi, ima ih iz uvoza. i u pravu je namenski, to je sad rezervni deo kao takav, ali auto sa promenjenim motorom ipak mora na vanredni tehnički, kako bi se promena evidentirala SUPu e sad, za uvezeni motor treba i carinjenje, a da bi se ono obavilo, potrebna je saobraćajna i račun od auta iz inostranstva sa kog je motor skinut. za sve to imam drugara špedtera i agenciju za registraciju, koji su volji da odrade posao problem je u tome što većina indijanaca koji uvoze automobile za delove, samo pređu grancu i raščerupaju auto, bez ikave evidencije i carinjenja. dakle, teže je naći motor koji je moguće provući kroz papire to sad tražim...
askeladden Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Ima li neko da poznaje cene automehanicara i limara u Poljskoj.Hteo bih da uradim mali servis i okrpim par ogrebotina na limariji,plus da posetim Gdanjsk i okolinu.Ako neko zna nesto o tome vrlo bi mi pomogao.
copkillah Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 evo apdejt oko motora u pravu ste, motori nisu skupi, ima ih iz uvoza. i u pravu je namenski, to je sad rezervni deo kao takav, ali auto sa promenjenim motorom ipak mora na vanredni tehnički, kako bi se promena evidentirala SUPu e sad, za uvezeni motor treba i carinjenje, a da bi se ono obavilo, potrebna je saobraćajna i račun od auta iz inostranstva sa kog je motor skinut. za sve to imam drugara špedtera i agenciju za registraciju, koji su volji da odrade posao problem je u tome što većina indijanaca koji uvoze automobile za delove, samo pređu grancu i raščerupaju auto, bez ikave evidencije i carinjenja. dakle, teže je naći motor koji je moguće provući kroz papire to sad tražim... za koji auto je u pitanju?
Shan Jan Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ne znam gde je bilo, mozda bas ovde, neko je preporucivao rentacar kompanije u Srbiji. Imate li neki predlog? Potreban gradski auto, automatik.
ToniAdams Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 u posl vreme dosta rentam kodnas, i mislim da avis ima najnovija vozila. sa cenama su svi tu negde.
ordi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) meni od juče ujutru posle one kišurdače cvile pločice u desnom točku kad ne kočim, a posle podne, kad je već ogrejalo, baš ništa se ne čuje, pa sam sama zaključila da je sve to od vlage, al svakako ću morati u dogledno vreme do majstora jer ide jesen, ide zima, ne mogu slušati više taj jutarnji zvuk što para mozak :( Edited September 7, 2016 by ordi
Shan Jan Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 u posl vreme dosta rentam kodnas, i mislim da avis ima najnovija vozila. sa cenama su svi tu negde. Moze neki linak ka sajtu?
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 meni od juče ujutru posle one kišurdače cvile pločice u desnom točku kad ne kočim, a posle podne, kad je već ogrejalo, baš ništa se ne čuje, pa sam sama zaključila da je sve to od vlage, al svakako ću morati u dogledno vreme do majstora jer ide jesen, ide zima, ne mogu slušati više taj jutarnji zvuk što para mozak :(uzni wd40 i pošpricaj malo tu oko onog diska, najbolje da se skine točaksačekaj malo sa se majstor uželi tebe
yolo Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 sto ne bi provozala 100 metara sa stisnutom kocnicom i gasom da oderes tu rdju sa diskova
Recommended Posts