July 27, 20168 yr A zezam se. Tako to krene, jedno, drugo, treće... Onda čovek krene da obraća pažnju... I proda auto.
July 27, 20168 yr da. još se tripujem da volan otežano okrećem pa da vidi i to. kako stvari stoje, brzo ću ga se rastosiljati.
July 27, 20168 yr Sabahudin a? Sad ozbiljno Ti ordić ili to nisi nikako održavala ili ti se avto raspada. Vidi ti da ono provede neko ozbiljnije vreme kod majstora a ne saml da ti tako zakrpi jer ti treba.
July 27, 20168 yr ma tek je drugu godinu kod mene, uzela ga s pređenih 84 000 km, svake godine prethodni vlasnik menjo sve što treba, uredna servisna knjižica, sve. znači da je do mene :(
July 27, 20168 yr [emoji38]ol: ma tek je drugu godinu kod mene, uzela ga s pređenih 84 000 km, svake godine prethodni vlasnik menjo sve što treba, uredna servisna knjižica, sve. znači da je do mene :( Pa nije do mene sigurno :)
July 28, 20168 yr da vam kažem da mi autu nije ništa. sad mi je dosadno, nemam o čemu da brinem iz iskustva, to se nikad ne kaze
July 28, 20168 yr da vam kažem da mi autu nije ništa. sad mi je dosadno, nemam o čemu da brinem Mogla si prosto majstora da zoveš na kafu, a ne ovako.
July 28, 20168 yr roditelj mi već rekao da nisam normalna povodom ovog slučaja, a šta li tek majstor misli? :(