Skyhighatrist Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Jessica odlepila U osmodnevnoj poseti je i prvi Arapin na ISS
Bujodrag Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Ko od nas ne bi poželeo da svrati tamo na pićence i klopu? Pokušavam da zamislim kako bi se ove moje kljakave noge osećale u prostoru bez gravitacije. Da li bi utrnulost nestala ili bi se pojačala. Tri godine već ima a ja ni u vodi nisam bio Koliko bi trebalo da platim da odem tamo, pa makar na pola sta?
Skyhighatrist Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Smeštaj je podnošljiv, pun pansion za $35k dnevno, al' je put malo skuplji, oko $50m klikete
Bujodrag Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Znam Moraću da štedim malo duže nego što sam planirao.
Skyhighatrist Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Kinezi lansiraju prvu ekipu na svoj space station, live, launch u 3:20 po našem.
Skyhighatrist Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Jeff Bezos Thanks Workers Who Pee in Bottles for Paying for His Space Trip "I want to thank every Amazon employee and every Amazon customer, because you guys paid for all of this," the grateful billionaire said after landing.
אַף אֶחָד Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 2 hours ago, Skyhighatrist said: Jeff Bezos Thanks Workers Who Pee in Bottles for Paying for His Space Trip "I want to thank every Amazon employee and every Amazon customer, because you guys paid for all of this," the grateful billionaire said after landing. Jebote, kako ce sve ovo da pukne jednog dana. 1
namenski Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 41 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Najezio sam se slusajuci ga.. I ja. A bice da bismo trebali i svi: marketing, svemir, ono sto je od njega komercijalno dohvatno raznim bezosima, upisuje se u jos jednu adrenalinskutm zabavu za bogate, posle raznoraznih ovozemaljskih zanimacija koje vise nisu In... Nema tu ni kurca od vajde za svemirskaistrazivanja, tehnoloski napredak, dugorocne programe koji bi imali odredjen, ma i politicki cilj.... Nista, nista, nista... Bas kao sto i, po 100-ti put, ovaj topik nema sta da trazi na Nauci, ali 'ajde, to nam je sto nam je...
Skyhighatrist Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Jebeni Rusi Quote Seven astronauts on the International Space Station were forced to take shelter in their transport spacecraft early Monday (Nov. 15) when the station passed uncomfortably closed to orbital debris, according to reports. The space junk passes began in the pre-dawn hours of Monday and the International Space Station has continued to make close passes to the debris every 90 minutes or so, according to experts monitoring the situation. Russia's space agency Roscosmos confirmed the space junk encounter with Space.com, though NASA has not yet commented on the situation either publicly or to Space.com.
namenski Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 8 hours ago, Skyhighatrist said: Jebeni Rusi I Putin, i Putin... Sto je gvozdjurija sovjetska, nije vazno: vazan je naslov: Russian Space Weapon... Jos jedna pretnja, provokacija...
Recommended Posts