Jump to content

Generacija Y

GenY pooll(tm) 76 members have voted

1. 1. Kakvo je vaše mišljenje o generaciji Y?

• To je 1 divna, perspektivna generacija za čije probleme je isključivo krivo društvo
      1
    • To je obesna i bahata generacija koja će se sakriti iza svega radije nego da prihvati neku odgovornost
      11
    • Oni će uskoro voditi svet i to nam je što nam je
      14
    • Oni su samostalna generacija sa jasno formiranim ciljevima i očekivanjima
      0
    • Generacija X je ljubomorna na njih jer su bolji i perspektivniji
      2
    • Džabe se ljutimo na njih, formiralo ih je potrošačko/statusno društvo i biće samo još gore
      20
    • Odlika je svake generacije da gunđa na račun mlađih bez realnog uporišta
      28

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Generacija X je izradjala sadašnje školarce, a sada polako u školu će da krenu deca generacije Y.

Čekaj, kako? Gen Y je 78-85?

Pa kad je neko 78mo u proseku će imati dete u nekom nižem razredu osnovne.

Mislim da je Y od 81 pa prema 90om.edit Dosta mojih vršnjaka iz ulice koji su Y imaju decu i u starijim razredima osnovne. Imam utisak da se danas deca imaju ili sa 23 ili sa 37.

Edited by Evi_

1. 5b407fc2cbacb979517d63316b3d2195_normal.jpegAndrej Fajgelj@fajgelj 23 Dec 1978-1984 - изгубљена генерација. Нисмо бирали када ћемо се родити, али бирамо да ли ћемо бити губитници http://fei.gl/18HskP1

Generacija X je izradjala sadašnje školarce, a sada polako u školu će da krenu deca generacije Y.
Da ako su ih dobili s dvaes godina
Čekaj, kako? Gen Y je 78-85?
ma nije, ali to su oni nesto kao prilagodili Srbiji. Gen X je uvek do 1979-tog, u vecini slucajeva se racuna do 81, a u "iznimnim" do 83. Kao sto i pocetak varira od 60 do 65. Fluidno je to...