Anonymous Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Mogao bih ponovo da ga odigram, pa da nastavim da gnjavim.
Razzmatazz Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Pa to, ja nešto probao da igram, pa dok sam skontao da sam one perks delio sasvim bezveze (naivno misleći da su oni preduslov za skill napredovanje, tj. novice, apprentice itd) ode sve u peršun. Mogao sam do kraja test perioda imati "Mammoths's erection 100" iz Destructiona. Tupson.
Anonymous Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Poubijaj ih u konzoli i dodeli nove. Ja sam bio još pametniji, pa sam čekao da većinu njih dodelim na najvišem nivou, a onda mi je igra dosadila, tako da od njih nisam imao nikakve koristi. Bolje da sam dodavao bilo kakve.
Razzmatazz Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Eto, još ispadoh nehotice pametan. Saću se javim Tadiću da me potpiše u onaj Hadron Kolajder.
Weenie Pooh Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ja sam bio još pametniji, pa sam čekao da većinu njih dodelim na najvišem nivou, a onda mi je igra dosadila, tako da od njih nisam imao nikakve koristi. Bolje da sam dodavao bilo kakve.Misliš da ti ne bi dosadila igra da si dodelio perks? :DIsto sam rezonovao kao ti, do 7 nivoa stavio samo jedan perk, ostale štekao... i batalio igru.
Mil@n Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ja installirao unreal tournament 99 u igraonicu, sada nameravam da popalim masu i da igramo dok oči ne iscure.Sa obzirom kakva je igra UT i ako se uživiš malo više, dovoljno je jedno sat dva. :D
Anonymous Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Neki put mi je žao što sam propustio multiplayer fenomen.
Mil@n Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Neki put mi je žao što sam propustio multiplayer fenomen.Ako misliš na UT, skoro sam uzeo Unreal Anthology, 4 igre u jednoj za bednih 600 dinara. A onda na net pa udri. :)
S.L. Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Uhh, prvi UT i snajper headshot na facing worlds :)Pre neku godinu me uhvatila nostalgija, pa sam pokrenuo prvi UT. Ali ne vredi, pixeli previše bodu oči. Pa onda skinuo UT3, i igrao dok mi oči nisu zakrvavile od svih onih munja, eksplozija i žmirkanja iz kog pravca me napucavaju.Ali opet, UT je fenomenalno napucavanje koja god da je verzija. Edited January 10, 2012 by S.L.
Anonymous Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) @Razzmatazz & Weenie PoohDali ste mi vrhunsku ideju: da startujem igru iz početka i da na prvom nivou dovedem sve atribute na 100%, pa da posle ložim likove sa gejmerskih sajtova da to ponove. Edited January 14, 2012 by Anonymous
Aleksandar88 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dajte predlog za neku igru, tipa Freelancer, ne mora nuzno da je voznja broda iz prvog lica, moze i neki drugi pristup. Bitno je samo da ima svemira i da nije FPS.
Recommended Posts