S.L. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ti igraš na easy nivou? Naravno da ne treba trenirati sve. Mislim, ako ćemo ozbiljno da igramo... Naravno. Ukoliko se igra pokaže vredna ponovnog igranja tek onda je prelazim na ostalim nivoima težine.Jbg, tako štedim živce na glupim igrama..Izvinjavam se za kašnjenje, umem da preletim postove i ne odgovorim uvek.VATS bi bio ekstra stvar u Skyrimu.Bagovi se srećom dešavaju sa quest-vima, nekad se sve reši ponovnim učitavanjem.Pucanje igre bi mi bio mnogo veći problem, ali, tu je bar sve ok. Desilo mi se samo jedno "izletanje".A jeste smešno kad za cepanje drva dobiješ 400g, a za ubijanje zmaja 100g. :)U Morrowindu su nakon završenog main quest-a, SVI NPC likovi znali ko si i pozdravljali te kao heroja.Za Skyrim tek treba da vidim (već dve nedelje me mrzi da pokrenem igru)...
Mil@n Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kupio sam starcraft2 original, praktično nov od nekog lika za 2k dinara, to je super cena, jedva čekam da krenem sa kampanju.Inače, završavam Need For Speed Run, arkadna vožnja može se reći, ali vredi igrati samo zbog grafike. A sve te beton vožnje tipa NFS i Gran Turizmo ne mogu prineti ali prineti bilo kom reliju. Dirt 2, Dirt 3 i sl.
Zli Gli Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Glaše, ne troluj, ovo je tema za Skyrim Jace je od mene, prastajte.
BOOGIEMAN Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kupio sam starcraft2 original, praktično nov od nekog lika za 2k dinara, to je super cena, jedva čekam da krenem sa kampanju.omgroflmao, a ja bih bas sutra trebao da "podignem" moj primerak :D (ako sve bude teklo po planu) ... ... doduse za 3k Povratak legendarnog AT-a u najavi ?! e BAS me zanima na sta ces SAD da kukas kad nema TP-a :P
Mil@n Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 omgroflmao, a ja bih bas sutra trebao da "podignem" moj primerak :D (ako sve bude teklo po planu) ... ... doduse za 3k Povratak legendarnog AT-a u najavi ?! e BAS me zanima na sta ces SAD da kukas kad nema TP-a :P Hahe, legendary indeed. :D
Anonymous Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) Glaše, ne troluj, ovo je tema za Skyrim Biće uskoro tema za DeusEx, samo da završim važan posao, pa da se usudim da ga startujem. Verovatno ću leteti sa foruma zbog spama.Meni se čini da se u Fallout 3 nisu respawnovali neprijatelji na očišćenim lokacijama Jesu nažalost, iz one škole sam bar 10 puta izbacivao banditsku ekipu. Edited December 30, 2011 by Anonymous
Weenie Pooh Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ona škola blizu Vault 101 i Megatona? Pa to je lokacija na otvorenom, tu se raiders valjda zateknu kao bilo gde drugde. Ali zato kad očistiš centar Vašingtona od mutanata, on ostane očišćen, isto važi za one subway stations pune feral ghoulova... šetao sam tuda danima očajnički pokušavajući da nađem put do Galaxy News Radio, i niko me nije (dvaput) dirao.
Utvara Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ona škola blizu Vault 101 i Megatona? Pa to je lokacija na otvorenom, tu se raiders valjda zateknu kao bilo gde drugde. Ali zato kad očistiš centar Vašingtona od mutanata, on ostane očišćen, isto važi za one subway stations pune feral ghoulova... šetao sam tuda danima očajnički pokušavajući da nađem put do Galaxy News Radio, i niko me nije (dvaput) dirao.Da, topside se regenerišu, a dungeoni i indoor lokacije ostaju iste, što ima logike.
Anonymous Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ta škola ima otvoreni i zatvoreni deo i u oba se regenerišu banditi. Ima čak i neku podrumčinu sa mravima.Zadaviće nas Gli. Stvarno bi neka dobra duša mogla da otvori topik o RPG-ovima da ne davimo ljude ovde.
Weenie Pooh Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Što jebote, pa neka priča on o čemu hoće. Tema uglavnom zvrji prazna.Ja sam odigrao ranije pominjani Deus Ex: Human Revolution i mogu da potpišem sve -ove redom. Iako deluje malo nedorađeno, iako je interfejs za konzole, iako su izbori koje praviš u dijalozima potpuno nebitni za konačan ishod... Atmosfera je u celini fenomenalna, priča takođe, ghost-like gameplay fantastičan... da je AI malo bolji (i da in-game AI u priči ima malo veću ulogu), utisak bi bio još savršeniji. Ali Extra Credits to objašnjavaju bolje nego ja.
Anonymous Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Što jebote, pa neka priča on o čemu hoće. Tema uglavnom zvrji prazna.Tačno, ali lepo je zamolio čovek. Širok je Internet, mi napravimo svoju temu, a topik igre služi za razne simulacijie i pucačine, niko nikom ne smeta. Otvorio bih ja topik, ali sam glup za takve stvari, treba osmisliti uvod, usmeriti diskusiju i slične gluposti, nije to za mene.
Miljenko Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) Ja docekah NG, uz jedan rpg, koji i nije nov.Igra je dosta kritikovana, ali je meni fino legla, Divinity 2. :) Verovatno je razlog to, sto mi je Divine Divinity, jedna od omiljenih igara. Edited January 1, 2012 by Miljenko
Garnirung Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Probah za vikend Trine i Trine 2. Odlične igre sa zanimljivim glavolomkama.Inače, platforme sa mini RPG elementima.
Garnirung Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Zanimljiv tekst o primeni psihologije u igrama
Alphons Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 počeo da igram CitiesXL 2012. U fazonu Ceasar/Pharaoh igrica, samo u moderno doba. Sudeći po tutorijalu, biće zabavno :)
Recommended Posts