Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Za one koji igraju Skyrim: thieves quests su najbolji od svih.

Posted (edited)
Skinuo noćas Skyrim i igrao malo jutros. Mogu da kažem samo jedno : :Hail: Jedva čekam novogodišnji raspust u firmi, pa da mu se posvetim.
FUS RO DAH!! Edited by Razzmatazz
Posted

Orcs must die! je izašao pre Skyrima.Ramatazz, brightness na max rešio muku. Nisam našao night-eye potion recepturu iako uesp navodi da je ima i u Skyrimu.

Posted

Moram da pohvalim Bethezdu zbog toga što su čitav sistem podizanja nivoa vezali za napredovanje u veštinama. Tako da igrač mora malo da radi na sebi, a ne da ide i ubija unaokolo ko idiot.

Posted

Da li je neko igrao novije elite-like igre, tipa X3 ili freelancer? Hteo bih da igram nesto u tom fazonu, ali ne znam ni koje tacno igre postoje ni koliko vrede, pa je svaki savet dobrodosao.

Posted
FUS RO DAH!!
joj, ima ih par lud'lo na tu temu:http://www.youtube.com/watch?v=Ip7QZPw04Ksmoj omiljeni:http://www.youtube.com/watch?v=YOxVjbGvUpInisam igrala nedelju dana, mislim da cu veceras malo da pikam. nesto sam se iznervirala poslednji put kad sam igrala, one vestice su me urnisale u roku od tri minuta. :/pa sam resila da ih zaobidjem i idem da drndam drugi quest... pa mi onda snezni troll jebo kevu par puta, pa sam onda trenirala archery i sneaking, pa ja njemu jebala kevu :/@anonymusslazem se potpuno, bas sam juce sa drugarima pricala o tome. super pumpa da ides dalje i istrazujes i vezbas.meni je trenutno omiljeni skill clairvoyance, posto se cesto izgubim. i mislim da cu da predjem na gamepad, posto sam i dalje nenaviknuta na komande :/i mislim da ovako malo igram ne samo zato sto me pukne adrenalin kad se fajtam, vec i zbog toga sto mi duze traje :D
Posted

Koji si ti pacifista ako ti proradi adrenalin od igranja Skyrima :DMeni je to lvlovanje nekako prebrzo.Krenem da pravim oklope, prebacim se na alchemy, pa onda enchant - i skočim 5 nivoa. A onda odem da mlatim divove i ne dobijem ni pola xp-a za sledeći nivo :PMožda da je bar 50-50. Ovako, treba podjednako trenirati sve.Deadric armor je extra urađen (sem šlema koji previše vuče na Fallout).Još kad bih našao dovoljno deadri da ih mlatim, bilo bi super.Trenutno sam opremio dve kuće, i mnogo mi se sviđaju ona postolja za oružje i oklope.Nego, koristite li konje, vredi li bacati zlato na njih?

Posted
Koji si ti pacifista ako ti proradi adrenalin od igranja Skyrima :DMeni je to lvlovanje nekako prebrzo.Krenem da pravim oklope, prebacim se na alchemy, pa onda enchant - i skočim 5 nivoa. A onda odem da mlatim divove i ne dobijem ni pola xp-a za sledeći nivo :PMožda da je bar 50-50. Ovako, treba podjednako trenirati sve.Deadric armor je extra urađen (sem šlema koji previše vuče na Fallout).Još kad bih našao dovoljno deadri da ih mlatim, bilo bi super.Trenutno sam opremio dve kuće, i mnogo mi se sviđaju ona postolja za oružje i oklope.Nego, koristite li konje, vredi li bacati zlato na njih?
Ti igraš na easy nivou? Naravno da ne treba trenirati sve. Mislim, ako ćemo ozbiljno da igramo...
Posted (edited)

Invisibility spell + 100% sneak + conjure 2 dremora lord = game over.Sad kao gospodin iz prikrajka gledam kako se drugi lemaju.@Radagast: jedino Egosoft nešto radi, sad izbacuju ekstenziju X3: Albion Prelude, a najavili su i X4 valjda. Nažalost, mrtvo more, nova Elita se nikad neće pojaviti.edit: probajte Mayhem spell u bilo kojoj kafani, zabavno je.

Edited by Anonymous
Posted

Otvorite novu temu za taj Skyrim, ili preimenujte ovu da se ne zanosimo kako je ovo za sve igre... dry.gif

Posted

Ne vredi bacati pare na konje. U onoj jednoj noćnoj sesiji od nekoliko sati sam probao što više fičura da probam i mislim da nema smisla. Kad te sretne na putu neki sabljasti tigar ili tako nešto, rokne ti konja samo tako dok ti siđeš sa njega. Moguće da može kao u Oblivionu da se baci heal na njega (nisam probao), ali sve je tako brzo gotovo, da ne stigneš da odreaguješ (pogotovo sa onim Q menijem). Plus što se ponaša kao džanki na speedu - hoće da napada tvoje neprijatelje. A pošto gine tako lako, probao sam da sjašem 200m pre nekog kampa kojem sam hteo da izvučem uši, samo da blentavi konj ne bi nanjušio šorku. I dok sam se ja kefao sa ovima, samo vidim sa strane kako idiot od konja trči uz planinu ka nekim vukovima (izgibe tamo dok si rekao keks). Jedina pozitivna strana na početu je ta, što možeš onako pretovaren (i spor) da se popneš na konja i putuješ normalnom brzinom.A fast travel ionako možeš da uradiš preko mape kad si jednom posetio mesta - među gradovima može da se proputuje onom kočijom. Napraviš jednom krug kroz sve gradove (traje dva minuta) i posle možeš na mapi da skačeš između njih.

Posted

Stvarno, usuđujemo sa da pišemo o igi koja će verovatno biti GOTY. Uostalom, neka gotivac splituje ukoliko baš toliko smeta.