Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)
Dobar je Skyrim, odličan. Drago mi je da je prvi utisak bio pogrešan. Veselo radi i na mom laptopu, svaka čast na optimizaciji.
Kojoj optimizaciji? Engine je isti ko iz Obliviona, Gamebyro, iz 2006. Edited by Utvara
Posted

Oni navode Creation engine. Mada, iz prve ruke, sve je preslikano.Drugi je hud, čini mi se da je manja mapa, nešto je poboljšano, nešto je bezveze.Uglavnom, iako mi je preporučen minimum podešavanja, (za 8600GT i 2GB 800mhz), radi bez ikakvog seckanja. Malo sam i dizao detalje, mada nisam se igrao mnogo.Glupa je ideja dodavanja Favourites-a, tj. onakvog kakav su ubacili.

Posted
Kojoj optimizaciji? Engine je isti ko iz Obliviona, Gamebyro, iz 2006.
Na laptopu mi radi brže (a grafika je bolja) nego Oblivion.
Posted

Ako dobijete ludu želju da instalirate la noire zamolite nekog da vas išamara dok vam ta ideja ne izađe iz glave.Na mašini sa 8GB memorije se vuče kao prebijeno pseto na najnižim podešavanjima i to u 1024*768 rezoluciji. :isuse: Neko je xbox port odradio ne nogama nego koristeći majmunsku radnu snagu.

Posted
Ako dobijete ludu želju da instalirate la noire zamolite nekog da vas išamara dok vam ta ideja ne izađe iz glave.Na mašini sa 8GB memorije se vuče kao prebijeno pseto na najnižim podešavanjima i to u 1024*768 rezoluciji. :isuse: Neko je xbox port odradio ne nogama nego koristeći majmunsku radnu snagu.
Nadam se da ce neki patch resiti taj problem, dosta mi privlacno izgleda igra.
Posted

Za L.A. Noire ima neka fora, treba dodati tamo u command line kod opcija za podešavanje grafike u launcheru par switcheva...-str -npdNi posle toga ne ide baš fantastično, ali bar može da se igra..

Posted

Kako igrate Skyrim sa onim osvetljenjem?Jeste da svo to prilagođavanje svetla deluje realistično, ali mi ubija oči.Bedni "candlelight" spell traje 60s i više mi odmaže, još jedino da napravim neki nighvision prsten da me (možda) izvuče :(Ukočio mi se vrat od unošenja face u monitor dok čistim neku zatvorenu prostoriju. Oćoraviću dok završim igru...

Posted (edited)

Pa podigni brightness cool.gifIli nađi Night-Eye.

Edited by Razzmatazz
Posted
Ili nađi Night-Eye.
Eh, izgleda da više ne postoji Night-Eye.
Posted

Ima, ali moraš da budeš Khajiit, vampir ili werewolf.

Posted
Ima, ali moraš da budeš Khajiit, vampir ili werewolf.
Mrzim Khajite. Igra je, izgleda, komplikovanija nego što sam mislio.Prilično vuče na Morrowind, ima čak i muzički deo koji podseća.
Posted

igram trenutno rage- jebe kevu! najlepsa grafika ever + majndles pucacina za opustanje.

Posted

Skinuo noćas Skyrim i igrao malo jutros. Mogu da kažem samo jedno : :Hail: Jedva čekam novogodišnji raspust u firmi, pa da mu se posvetim.