Zli Gli Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jes, bilo bi bolje da se tučemo, kockamo i šmrčemo drogu k'o sva normalna deca.p.s. Warcraft nije SF. Pa naravno, k'o Kanidja. A za Warcraft sam lupio, mada su mi svi ti Fallout-i i slicne igre bezveze, bile SF ili ne.
Filipenko Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Mene taj Elder Scrolls serijal nikad nije nešto privlačio (:o).Trenutno sa uživanjem grindujem Fallout 3 Pa Fallout 3 ti je Oblivion sa drugim skinom, pravljen od iste kompanije po istom (ili ajde, strahovito sličnom) sistemu.
Anonymous Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zvali su ga 'Oblivion with guns'.Skyrim me, zasada, uopšte nije impresionirao, nadam se da se varam.
Killiana Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 uf, meni nesto bas tesko da ga igram. doduse, to je sve zbog toga sto me pukne adrenalin kad igram ovakve igre...[keva me je uhvatila za rame dok sam sa sluskama igrala thief-a 3... nisam posle nastavila sa thiefom, al mucala ceo dan]enivej, slazem se za interfejs.jebemmumater, nikako da provalim/se naviknem na komande.ali grafika jebe kevu...
Razzmatazz Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 (edited) Skinuo radi testiranja zahtevnosti - sve Elder Scrolls igre sam uvek kupovao, jer zaslužuju da se nađu na stalaži. Probao iz zajebancije da instaliram na biznis krdži sa HD 5450 i to radi ok :blink:Okej, smanjio sam odmah bez probe detalje na medium (iako je autodetect preporučio high details), poisključivao AA/AF i pustio u 1280x800 (znajući kakav je krš 5450) i to sve glatko radi i to ne toliko strašno vizuelno degradirano (možda bi nekom perfekcionisti razlika više upala u oči, ali meni nije smetalo). Možda bi radilo i sa high details kada bi se smanjio view distance, pogasile još neke senke i štajaznam. Ali ispada da ću (jednog dana kad nađem vremena tamo negde 2013) moći to maltene i na laptopu da instaliram. Za one koji hoće da porede ovo sa starim kartama, 5450 je negde otprilike kao 7600GT grubo rečeno (uz uvažavanje razlika kao što su dx9 vs dx11 itd).Par stvari me nervira, tipa tih tastaturnih kombinacija Tab/E/trt-mrt, organizacija favourite oruđa i magija - kroz morrowind i oblivion su pratili sličan koncept, pa je trebalo manje navikavanja kod kompletnog sistema stvari koje se nose, skrolova, napitaka itd. Fali mi taj stari HUD. I kod kreiranja likova nema onako detaljnog pregleda osobina rasa i ostalog (što mi malo i smeta) - važnije je namestiti pravu frizuru i obrve. No, jednog dana kad nađem vremena, verujem da će biti zabavno.Valjda će do tada biti i modova koji će ove stvari moći prebaciti u "stari sistem". Edited November 19, 2011 by Razzmatazz
Weenie Pooh Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pa Fallout 3 ti je Oblivion sa drugim skinom, pravljen od iste kompanije po istom (ili ajde, strahovito sličnom) sistemu.Kakve veze ima što su obe igre Bethesdine, i sa istim engineom? Potpuno su različite u svakom pogledu. Nemam ništa protiv sandbox pristupa kao takvog, ali priča u sva tri Fallouta mi je bila daleko fokusiranija i imersivnija nego u Morrowindu ili Oblivionu.De gustibus itede, ali mnogo mi je lakše da se unesem u postapokaliptični survival scenario nego u tamo neku stohiljaditu iteraciju mač & magija sveta...
Anonymous Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Sa TES foruma: It's clear the present UI is made exclusively for game pads. Congrats. You can make a UI for gamepads. A prestigious accomplishment indeed.Now please release a UI designed with mouse and keyboard in mind. CDPR did this, it's possible. They released a patch that improved the UI for TW2. If they can do it with a fraction of the budget you have, so can you.Signed: a PC user who uses mouse and Keyboard. While they're at it they should release a new UI for consoles as well.Sad će moderi morati da završavaju posao umesto njih, fina uštedica za sirotu kompaniju.
Killiana Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 nisam jos testirala, ali sam nasla da mogu da se koriste hotkeys. The directions in the book are poorly worded and I think have a few errors but after some tinkering I figured it out.For this example I'll use two swords, a shield, fire, and heal for our items/spells. First you have to favorite them by pressing F in the items/spells menus. Then you press Q in game to bring up the favorites menu. Now I love dual wielding so I'm going to L-click and R-click on the sword to put on in each hand, then while I still have the sword selected if I press 1 that assigns that combo to 1 key any time I press it I'm now dual wielding swords. Now comes the tricky part the sword is labeled with a 1 so I can't assign another key to it, but if I put my shield (or any other weapon) in my left hand and press 2 (while that item is highlighted) it will give me a sword/shield combo when ever I press the 2. I can continue this by equipping the heal and pressing 3 and then fire by pressing 4 (while keeping that item highlighted). Want to add a great sword or bow select it and press your desired key.This function basically allows you to set up your equipped weapons and spells. It probably works the same way with armor (I don't change my unless I get better so I didn't try) or arrows (again I like to hit things so I didn't experiment with that).The biggest thing you need to remember is you have to favorite the item and you can only assign one number to each item so it takes some work getting 2 handed combos properly set up. I'm not sure how to hotkey dual sword, dual fire, and then fire/sword (since that would lead to a double label on one fire or sword).sto je kao super.
dig_chohano Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Navukao sam se kao pseto na Striker manager, naleteo pre par meseci na to u onom Googleovom paketu aplikacija. Slično Hattricku, s tim što je malo jednostavnije i nema nacionalnih liga no svi pikaju džumle, plus mogu da se gledaju tekme.
teacher Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 You are confirmed to test STAR WARS: The Old Republic!:)
Calavera Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ako neko igra MTG Standard, mogli bi opikati™ koju na Cockatriceu.
Aleksandar88 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 :)Ima li potencijala da zazivi. Ti ovo vise pratis pa si verovatno nailazio i na predvidjanja i komentare po forumima, a meni se igra neki MMORPG, za WoW mi kasno sad da krenem, a ovo bi mi leglo k'o budali samar. Jos je i SW tematika .
Amos Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 (edited) Poslali mi invite danas za SWTOR beta testing vikend. Download golem svega 20GB :wub:Edit: Sad videh teachera, force is strong! :) Edited November 22, 2011 by Mos
teacher Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ima li potencijala da zazivi. Ti ovo vise pratis pa si verovatno nailazio i na predvidjanja i komentare po forumima, a meni se igra neki MMORPG, za WoW mi kasno sad da krenem, a ovo bi mi leglo k'o budali samar. Jos je i SW tematika .Ma zaživeće, ako bude bilo samo do gameplaya. Već danas su im serveri na škrgama. Mogu misliti šta će biti 20. decembra. Poslali mi invite danas za SWTOR beta testing vikend. Download golem svega 20GB :wub:Edit: Sad videh teachera, force is strong! :)ajd što je 20GB, već što skida brzinom fudbalera JSL...
Anonymous Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dobar je Skyrim, odličan. Drago mi je da je prvi utisak bio pogrešan. Veselo radi i na mom laptopu, svaka čast na optimizaciji.
Recommended Posts