Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

pa jesi li probao da pronađeš folder?mislim ne znam koliko si vičan kompjuterima, ali uz total commander ti za to treba cca 10 sec.

Posted

neam total comander <_< imo sam nesto slicno al sad ne znam ni gde je ni sta je.

Posted
Skini Total Commander, i u neregistrovanoj verziji će ti završiti posao.
Posted
:lol: e, totalno sam ispizdeo. instalirao dead island u nista vec treci put. ono, zauzme prostor, po 5 gb, a ne mogu da ga nadjem. de ode, koj kurac????? trosatni poklon ban onome ko mi pomogne!
Pretpostavljam da tražiš u program files pa ne nalaziš folder sa imenom igre.Obično se (u program files) ili pravi folder sa imenom igre ILI folder sa imenom firme pa unutar njega folder sa imenom igre.Možda je kod tebe ovo drugo u pitanju.
Posted

ama jok, nisam tolki retard bas. ni tc ga nije nasao. ali se secam da sam i pre kukao za nesto slicno, naci su negde na pitanjima.

Posted (edited)

Ne mislim da si, samo, svaka igra ima neki svoj spec. folder. A još kad dodaš da i WIn7 ubacio svoj games folder, pa kako da se čovek ne pogubi :DJa redovno guglam gde se nalazi savegame svake novije igre...

Edited by S.L.
Posted
Igrao danas malo, još nisam izašao iz tutorijala. Grafika malkice bolja od Obliviona, videćemo kakva je priča, što je jelte i najvažnije.
Dobar je Skyrim, jeb'o mamu svoju. Šteta što nemam više od pola sata slobodnog vremena dnevno da ga igram. A i žena mi ne da :( ... (čuvam hard talk oko igrica za decembar i SWTOR) :D
Posted
Dobar je Skyrim, jeb'o mamu svoju. Šteta što nemam više od pola sata slobodnog vremena dnevno da ga igram. A i žena mi ne da :( ... (čuvam hard talk oko igrica za decembar i SWTOR) :D
ja sam tek poceo, begao od zmaja i po dungeonu. i mogu da kazem da me je grafika malo razocarala, its so 2008.
Ne mislim da si, samo, svaka igra ima neki svoj spec. folder. A još kad dodaš da i WIn7 ubacio svoj games folder, pa kako da se čovek ne pogubi :DJa redovno guglam gde se nalazi savegame svake novije igre...
ma znam, trazio sve po 3 puta. fora je sto taj folder postoji, vidim ga ako krecem da mountujem, ali drugacije ne.
Posted

Kakvi su hardverski zahtevi (recimo, u odnosu na Fallout New Vegas)?

Posted

Idi na canyourunit, mene taj sajt retko kad izneveri u prognozama koje se ticu mogucnosti mog racunara da pogura neku igru.

Posted
ja sam tek poceo, begao od zmaja i po dungeonu. i mogu da kazem da me je grafika malo razocarala, its so 2008.
Kasnije postaje mnogo bolja (grafika). Bar što se tiče tekstura. Neki delovi su prelepi. Ali to je manje važno, da ne kažem nevažno. Igrica rula, realno.
Posted
250px-Slippers.jpg
Posted
ma znam, trazio sve po 3 puta. fora je sto taj folder postoji, vidim ga ako krecem da mountujem, ali drugacije ne.
ukljuci da ti se vide i skriveni fajlovi (Total Commander --> Options --> Display --> Show Hidden Files) i ponovi pretragu iz root direktorijuma (C:\)
Posted

Krlja li se jos neko sa zmajevima osim mene :unsure: ?

Posted

jbm ti ovaj skyrim, nikad se necu navici na komande.