bigvlada Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Probaj prvi Dragon age, sa svim dodatnim misijama. I prvog Witchera. Ako voliš lake avanture pune humora, onda Sam&Max sezona 1,2 i 3. Gorespomenuti Deus Ex Human Revolution takođe nije preterano hardverski zahtevan. E, da, ako si fan šunjalica, onda kompletan Splinter Cell opus, http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy's_Splinter_Cell
Grunf Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ok, instalirao dead rising 2, no ne mogu da snimam pozicije. trazi mi da se prijavim na gejmer profajl na neki vindouz gejms. odem tamo, napravim profajl, pokusam da pokrenem igru, patka! trazi instalacioni kod, a kad ukucam onaj koji sam pazario sa igrom, vice da nije ispravan. ima li tko ideju? http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0
Garnirung Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pošto sam prvi put kupio kompjuter od davne 2004., najzad ću moći da igram nešto malo zahtevnije. Dakle, šta biste preporučili nekom ko je proveo poslednjih 7 godina u komi? Bilo koji žanr dolazi u obzir osim MMO (nemam vremena) i FPS (nemam inklinacije). Meni su lično dobre i Company of heroes i Fahrenheit.Tek sad sam izgustirao onaj tvoj odličan post o Deus Exu dvojci, pošto nisam hteo sebi da spojlerišem, pre nego što odigram.Mene je najviše oduševila atmosfera igre, potpuno sam se uživeo u (delom mogući) SF svet.Koji si kraj izabrao? Mislim, prvo, pošto cenim da si probao sva 4. Ja izabrao neoludistički selfdestruct :D , a posle sam pogledao i ostale da vidim kakvi su.
bigvlada Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Takođe. Ono što ja mislim da će se desiti je da će napraviti i četvrti deo, smešten posle dvojke. Verovatno je kanon da se treći Denton spojio sa Heliosom i svetom vlada sreća,sreća,radost jer jedan čovek/VI ima direktnu vezu sa umom svakog pojedinca. Recimo da globalno otopljavanje/podvodni zemljotres oživljava zamrznutog Adama Jensena, koji sada mora da se bori da čovečanstvu ponovo vrati slobodnu volju. Termin sam protiv svih bi dobio sasvim novo značenje. Kao što Ecio Auditore regrutuje nove Assassine, tako bi i Adam mogao da skuplja ekipu neutrališući/vadeći čipove iz mozga budućih regruta. Jedan sasvim nov vid šunjalice kada moraš da operišeš u svetu koji podseća na... Equilibrium. Uh, zamisli gun kate sa desetak protivnika
Razzmatazz Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Još tri dana do zvaničnog izlaska Skyrima.
bigvlada Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nećeš da sačekaš? Ja ću npr. tek u februaru da gustiram Fallout:New Vegas kada izađe ultimate verzija sa svim dlc-ovima i dodacima. A nemoj sumnjati da će opet biti konjskih oklopa. :)
teacher Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Još tri dana do zvaničnog izlaska Skyrima.Upravo izašao Razorov release... :)
Milosh76 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Da li je neko skinuo i poceo da igra LA NOIRE?http://www.youtube.com/watch?v=jeYym1U226M
teacher Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Upravo izašao Razorov release... :)Igrao danas malo, još nisam izašao iz tutorijala. Grafika malkice bolja od Obliviona, videćemo kakva je priča, što je jelte i najvažnije.
Razzmatazz Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Naravno, meni je još uvek dobar i Morrowind, aka "lepota dolazi iznutra".
teacher Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Naravno, meni je još uvek dobar i Morrowind, aka "lepota dolazi iznutra".To je ta neka unutrašnja lepota. Recimo, bolji mi je ovaj tutorial, nego onaj iz Obliviona.
Razzmatazz Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Samo da nije predugačak. I u Two Worlds II je bio lep, ali toliko dugačak da me zamalo smorio (rekoh "nije valjda da će ovo do kraja biti assisted arkada"). I onda je neprimetno "prestao" i prešao u igru.
Miralem Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 meni ce se skinuti za 4 sata. i onda mogu da ga stavim na listu iza witcher 2, homefront, metro2033, heroes 6, drakensang, dead island, dead rising 2, risen, starcraft 2, dead space 1 i 2, mass effect 1 i 2...
Miralem Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 e, totalno sam ispizdeo. instalirao dead island u nista vec treci put. ono, zauzme prostor, po 5 gb, a ne mogu da ga nadjem. de ode, koj kurac????? trosatni poklon ban onome ko mi pomogne!
Recommended Posts