Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
Danas skinuo i prešao Diablo 3 betu sa mađiJoničarem.
Ček, koliko to nivoa ima ako je moguće je preći u jednom danu?
Posted (edited)
Danas skinuo i prešao Diablo 3 betu sa mađiJoničarem. Šta znam, nije previše izazovno, a ni izmenjeno. Bolje će biti u multiju, sigurno.
kenjaš o sportu po pedeset redova teksta, a nisi u stanju da napišeš poštenu recenziju Diabla 3. jebi se.imas beta key? daj mi beta key! Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Imam beta key ali je vezan za Bitka.mreža nalog...jbg...Kratko je relativno. Ide se otprilike do devetog nivoa i tu je kraj. Kvestovi se mogu ponovo prelaziti i tako budžiti lik, ali čemu, jer već kod prvog prelaska se lako ubija sve, a kamoli kada se nastavi levelovanje.Dosta su drugačiji gejmplej stilovi, ali deluje mi da ima dosta frke oko balansa. Recimo, sa magom samo idem napred i pržim munjama. Witch Doctor je takođe dosta lakši za igranje nego što sam mislio. Ima zanimljive magije, a najjače mi je ubedljivo spamovanje eksplozivnih žaba koje eksplodiraju posle par sekundi. Varvarin je klasika, Monk isti kurac samo bije pesnajama, a poslednji lik je Rogue, koga još uvek nisam probao, ali pretpostavljam da sabija iz daljine najopuštenije.Generalno, dosta je izmenjen gejmplej. Umesto ranijeg cimanja i menjanja magija na F1, F2 itd. i ubacivanja u aktivne slotove da bi se bacale levim i desnim dugmetom miša, sada se magije mogu bacati iz panela, slično kao u WoW-u, što znači da može opušteno da se spamuje, nema više onog nerviranja kada skapiraš da ti ability nije adekvatan za neprijatelje, ali ne možeš da priuštiš vreme da ga izmeniš. Takođe je problem (opet, može biti da je prosto ova težina suludo laka) što se neprijatelji sabijaju strahovito brzo, nema onih velikih, dugih okršaja sa gomilom monstera. Ili je meni prosto Diablo ostao u boljem sećanju nego što je bio igra.E sad, onog najzanimljivijeg nema u beti - ni monstruma velikog nivoa, ni multipleja, ni co-opa. Ne znam šta vas još zanima, pitajte pa ću odgovoriti. Grafika je teška bulja, za moje kriterijume, ali meni je grafika u Blizzard igrama teška bulja od Starcrafta naovamo.Partizan šampion.

Posted

Ovih dana sam nepobitno utvrdio da je deset godina stari Deus Ex 1 sa arhaičnom grafikom pravljenom za 3dfx, za klasu bolja igra od mnogo hvaljenog Mass Effecta 2. Smrdljive konzole i smrdljivi kapitalisti su uništili skoro sve što je valjalo u igračkoj industriji.

Posted

Za DE1 imaš gomilu modova koji ulepšavaju igru :D

Posted (edited)
Za DE1 imaš gomilu modova koji ulepšavaju igru :D
Немаш. Ниједан није завршен. Све је до пола, поготово модови за текстуре и моделе. Edited by Utvara
Posted

Nisam probao, al mi rekoše da radi.http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1235278

Posted

Brutalno ste smorili sa strategijama i SF igrama pa cu da presecem i pitam sledece: jel ovaj novi Driver izas'o ili tek treba da izadje? I 'oce li trebati ultra mega giga zverski komp da se to igra ili cemo i mi obicni smrtnici moci da se zabavimo malo?

Posted

Izašla je Trackmania2 Canyon, ako ti se nešto voza

Posted
Ovih dana sam nepobitno utvrdio da je deset godina stari Deus Ex 1 sa arhaičnom grafikom pravljenom za 3dfx, za klasu bolja igra od mnogo hvaljenog Mass Effecta 2. Smrdljive konzole i smrdljivi kapitalisti su uništili skoro sve što je valjalo u igračkoj industriji.
+1.Igram ga s vremena na vreme.
Posted
Brutalno ste smorili sa strategijama i SF igrama pa cu da presecem i pitam sledece: jel ovaj novi Driver izas'o ili tek treba da izadje? I 'oce li trebati ultra mega giga zverski komp da se to igra ili cemo i mi obicni smrtnici moci da se zabavimo malo?
Izašao Driver. Mislim da ne treba zverski komp, meni fino radi na ne baš novoj konfiguraciji (dual core 2,6 Mhz proc i 9600 gt graf)
Posted

Sutra bi trebalo da izadje besplatni DLC za Portal 2.

Posted
Ima li negde linkova za nba 2k12?
Ja bogami kupio za 30e preko steama. Upravo se skida.