September 22, 201113 yr Moze li prvi deo Dungeon Siege triologije da sljaka na Windows 7. Volim da pratim pricu od pocetka, pa kazite ako znate neke potencijalne probleme i njihova resenja ? :)Dungeon Siege, MS igra?Bem ga, nije bila vredna ponovnog igranja da bih je instalirao. Komotno preskoči. Ako si mazohista, probaj da igraš pod "XP compatibility", možda i radi.
September 23, 201113 yr Prvi Dungeon Siege je prilicno duga igra. Ako zanemaris grafiku,igra je ok(davno je izasla,doduse). Jeste linearna,sa katkad dosadnim quest-ovima,ali ima nekog smeka. Sistem specijalizacije likova je zanimljivo odradjen. ;) Dungeon Siege 3 nam je doneo lepu grafiku,ali sasvim uproscenu mehaniku igre. Unapred formirani likovi,standardne klase,nema specijalizacije.Borba je zanimljiva,ali previse laka,tokom veceg dela(bar ovog koji predjoh).Najbolji deo je skupljanje loot-a. Zaboravih kameru.Katastrofalna. Predjoh Dragon Age:Origins i poceh ponovo. :P Treba videti sve price.
September 23, 201113 yr Dungeon Siege 1 je igra koja bukvalno sama sebe igra kada nabijes 3 pomocnika. Dobra grafika za ono vreme ali prilicno nezabavna.
September 25, 201113 yr IZasao Pes 2012 na nemackom. Moze da se zameni jezicki fajl sa fajlom iz dema i tako dobije engleski.
September 27, 201113 yr ovaj cut the rope je presladak. steta sto ima malo nivoa :/zavrsila sam dragon age. sad mi treba nesto novo.divlje.
September 28, 201113 yr Danas skinuo i prešao Diablo 3 betu sa mađiJoničarem. Šta znam, nije previše izazovno, a ni izmenjeno. Bolje će biti u multiju, sigurno.
September 28, 201113 yr Preporuka za Deus Ex: Human RevolutionIzašao je? Vreme je da se vraćam kući, sumnjam da će raditi na laptopu.edit: 9 od 10 na IGN-u, vreme je da se stavlja avatar. Edited September 28, 201113 yr by Anonymous
September 28, 201113 yr Krenuo da prelazim 4-i put. Ovaj put ću probati full stealth pristup.Fin prequel originala.