Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)
Skini Europu Universalis 3 i momentalno ces zaboraviti na Medieval Total War i tako te dosadne igre. :) Pa onda skines Victoriu 2... Posle toga ti je najbitnije da se skines od zavisnosti.
Heh, mislim da sam vec ranije pisao o Vicotoriji. Ako nisi, obavezno probaj Victoriju VIP (Victoria Improved Project). Interaktivni cas istorije prakticno :wub: Kad sam zadnji put igrao stigli su da obrade dogadjaje do prvog svetskog rata. Victoriu 2 i CIV5 sam instalirao tamo dole, al nisam imao snage ni vremena da ih igram. Ovde moj komp to ne moze da podnese. Kao ni EU3 zbog jebenog pixel shadera koji mi je samo 1.0 :( Jesi ti igrao prvu Victoriu? Kakva je dvica? Edited by Shan Jan
Posted

Nisam igrao keca, igrao sam dvojku, tako da ne bih umeo da kazem u cemu se razlikuju. Mada, koliko sam video, opste misljenje je da nisu podbacili sa dvojkom i da je dvojka dosta bolja od keca. Meni je licno igra bila zanimljiva i kad se dogode periodi da nema rata po 50 godina, pratis izgradnju fabriku, diplomatiju cackas, gledas profesije naroda...

Posted

Ja ljetos igrao Victoriu 2. Sa Čileom osvojio Boliviju, 3/4 Argentine, Paragvaj, ušao među great nations, kolonizirao Afriku od Namibije do Libije, okupirao cijeli Egipat, dakle sve do današnje Turske. Završio drugi po bodovima iz Velike Britanije. Sa Turcima mi je bilo prelagano. Pokušao nešto i sa Srbijom i CG, ali bez uspjeha. Tko uspije osnovati Jugoslaviju ima moj veliki :Hail:

Posted

Ja sam u kecu uspeo da osvojim ceo Balkan (bez Istanbula) i veci deo Austro-Ugarske (Rumunija, Madjarska i deo Austrije sve do Beca). Da, capnuo sam malo i Italije. Posle se smorio i prestao da igram. Imao sam 5 bankrota koji su mi doneli vise koristi nego stete (ekonomski prakticno nikakve a prestige sam nadoknadio u konstantnim ratovima koji su mi objavljivali zbog badboy levela). Usput sam uspeo da iskorenim srbe iz danasnje Srbije. Izginulo sve :isuse: Kako se u dvojci pravi Jugoslavija? U kecu je postojala samo opcija ako se u 1914. scenariju raspadne AU. I pri tom su kao domaca nacionalnost ostajali samo srbi :huh:

Posted

Pa koliko sam vidio u nacionalnim ciljevima, moraš ili kontrolirati sve core jugoslavenske regije, ili zemlje koje ih kontroliraju moraju biti pod tvojim utjecajem. Za drugo moraš biti great nation, dakle u osam najjačih po bodovima, što je, i jedno i drugo, dosta teško, s obzirom na činjenicu da si okružen Turskom i Austrijom, koji jedva čekaju da pokrenu rat protiv tebe.

Posted

Btw., Trenutno igram Operation flashpoint-red river na PS3, Koja devolucija igre. Kada je prvi Operation flahpoint izašao na PC-u, mislio sam da je to nešto najbliže stvarnosti što je moguće napraviti. Današnji mi izgleda kao obična arkadna akcija.

Posted
Apsolutno fantasticna igra. Steta sto su se zakopali sa onim rise of legends.
Jbg. hteli da kopiraju WC3, i 3d mape  :isuse:U multiplejeru sam najvishe igrao sa kinezima.Instant peasant je bilo najjache oruzje za ranu dominaciju :D
Posted

Ja najvise voleo egipcane. Em pravis cuda lakse em sa 2 grada sa 7 farmi mozes da teras do kraja cool.gif Mada, realno, asteci su bili najbolji.Jedan drug mi je pricao da je tolko nabio civicse kod ruja na sveckoj kampanji da su mu u jednoj partiji neprijatelji pomrli od attritiona pre nego su uspeli da naprave svoj grad :Hail:

Posted
Ja najvise voleo egipcane. Em pravis cuda lakse em sa 2 grada sa 7 farmi mozes da teras do kraja cool.gif Mada, realno, asteci su bili najbolji.Jedan drug mi je pricao da je tolko nabio civicse kod ruja na sveckoj kampanji da su mu u jednoj partiji neprijatelji pomrli od attritiona pre nego su uspeli da naprave svoj grad :Hail:
Meni su Bantu najbolji. Posto od prvog civiksa imaju pravo na jedan grad vise, brza im je rana teritorijalna ekspanzija pa veoma lako preteknu neprijatelje u resursima. Plus sto imaju najvecu gornju granicu za populaciju, sto je pogotovo korisno u partijama gde se ratuje protiv dva protivnika istovremeno.
Posted

Da li ce uticati lock out na izlazak igre?Bas mi se nesto igra 2k serija

Posted

Ja vec par dana cepam ponovo 2k11, nesto kontam nece mnogo razlike ni biti u 2k12, maltene sve isto na kraju naprave

Posted

Koliko vidim ovo je malo drugačije. Mislim na realnost pokreta.My Player im je valjda renoviran, pa će moći da se kreira sopstveni jump shot.

Posted

Moze li prvi deo Dungeon Siege triologije da sljaka na Windows 7. Volim da pratim pricu od pocetka, pa kazite ako znate neke potencijalne probleme i njihova resenja ? :)