JozoMujica Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 otkricu veliku gamersku tajnu, koja se prenosi generacijama sa oca na sina i cuva duboko u podsvesti: stavi difficulty level na easy.:o Ali, ali... to se ne radi! :o
Ayatollah Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 pocela sam dragon age: origin.stigla sam do tower of ishal i vec peti put ginem i pizdim.:/Stavi najbržeg člana grupe da trči u krug oko ogrea, a ostali neka roštiljaju strelama i magijama iz daljine.Stari recept, pali još od Baldur's Gatea (ubio tako nekog zajebanog demona u Tales of the Sword Coast).
Amos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kad si vec kod Baldura, zna li neko da li moze da se igra na 7ci? Razmisljam da ga obrnem ponovo zajedno sa Monkey Island serijom, a znam da je Lucas za nju skoro odradio special editions.
Ayatollah Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kad si vec kod Baldura, zna li neko da li moze da se igra na 7ci? Razmisljam da ga obrnem ponovo zajedno sa Monkey Island serijom, a znam da je Lucas za nju skoro odradio special editions.Kažu ljudi na forumu Sveta kompjutera da radi i na sedmici, i preporučuju da se instalira Baldur's Gate 1M Edition verzija 6.2 (objedinjeni BG 1 i 2 i obe ekspanzije, sa ugrađenim modom za BG2 grafiku u prvom delu). Ja lično nisam pokušao sa instalacijom (zauzet sam proterivanjem Turaka iz Makedonije u Viktoriji 2), ali planiram u doglednoj budućnosti, kada obrnem Gothic 2, Fallout 2, Witchera 1 i 2 i dosade mi Medieval Total War, Europa Universalis i Victoria, što će reći za jedno 15 godina. Kad će već jednom ta penzija, da mogu da se igram kao čovek.
Miljenko Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Prošlog meseca nabavih komp,kadar da potera bilo koju igru.Skupilo se dosta toga,što ili nisam bio u prilici da probam ili je predstavljalo mučenje za staru mašinu. Beše problem odlučiti se,šta prvo da počnem. Mass effect predjoh u jednom dahu. Ovde dodjoh do Dragon age origins-a. Još sam u ranoj fazi igre(predjeno oko 20%),ali sam ginuo poput muve,na pojedim mestima. Navikao sam se posle nekog vremena na to. Snimaj često i to je to. Igra je prelepa. Interakcija sa likovima odlična. Borba me nije oduševila. Najveći nedostatak mi je ipak mali broj magija. Kad se setim,da sam igrajući Neverwinter nights,poginuo samo 2 puta,igrajući na najtežem nivou. Valjda sam omatoreo kao igrač,pa zakeram. U to ime,počeh i Fallout 3. Evo me,drugi dan kako igram samo njega. Imam još minimum 5 igara u planu,a vremena malo.
Killiana Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Stavi najbržeg člana grupe da trči u krug oko ogrea, a ostali neka roštiljaju strelama i magijama iz daljine.Stari recept, pali još od Baldur's Gatea (ubio tako nekog zajebanog demona u Tales of the Sword Coast).hvala! uspelo mi nakon... 10. puta. a onda mi se crashovala igra, pa sam jos jedno 3x ponovila.savesavesave.
Shan Jan Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jel ima neka stara dobra strategija za nas sa kompovima iz 2004.? Koji je Age of Empires najbolji?
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jel ima neka stara dobra strategija za nas sa kompovima iz 2004.? Koji je Age of Empires najbolji?age je super, mozes da igras i starcraft, verovatno i warcraft.
Shan Jan Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Starcraft sam konacno presao pre godinu dana i malo je reci da sam uzivao. Warcraft me nije privlacio, valjda zbog WoWa. To bih mogao da probam.Age of Empires sam igro davno ko klinac. Nesto se secam da je ovde neko hvalio odredjen naslov iz fransize pa reko da pitam.
Garnirung Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kad si vec kod Baldura, zna li neko da li moze da se igra na 7ci? Razmisljam da ga obrnem ponovo zajedno sa Monkey Island serijom, a znam da je Lucas za nju skoro odradio special editions.Provereno može. Upravo završavam Tales of the sword coast. W7 64 bita, SP1, ako je bitno. Jedino što gnjavi, što ja imam verziju gde mora da se šaltaju cd-ovi, tj. iso fajlovi, pa tu i tamo moram da izadjem iz igre da ubacim drugi ili treći iso u PowerIso.Starcraft sam konacno presao pre godinu dana i malo je reci da sam uzivao. Warcraft me nije privlacio, valjda zbog WoWa. To bih mogao da probam.Age of Empires sam igro davno ko klinac. Nesto se secam da je ovde neko hvalio odredjen naslov iz fransize pa reko da pitam.Conquerors, ekspanzija za dvojku.
Calavera Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Blitzkrieg, C&C Generals i ekspanzija Zero Hour, Battle for Middle Earth 1 i 2 i Total War igre, pre svih Medieval i Rome.
Shan Jan Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Conquerors, ekspanzija za dvojku.skida se :) Blitzkrieg, C&C Generals i ekspanzija Zero Hour, Battle for Middle Earth 1 i 2 i Total War igre, pre svih Medieval i Rome.Ne volim te igrice gde se ide na cistu vojnu taktiku, generals sam igrao i nije mi se nesto dopalo. Probao sam da igram i Total War Rome al iz nekog razloga mi je bilo zamorno , mozda probam ponovo. BfME obecava ako je verovati wikipediji. Fala.
Calavera Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Pa BfME ti je najbolja LOTR igra, a nije da ih nije bilo. :DCekiraj i Rise of Nations, to ti je mesavina Civa i Age of Empiresa.
Shan Jan Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 (edited) Pa BfME ti je najbolja LOTR igra, a nije da ih nije bilo. :DCekiraj i Rise of Nations, to ti je mesavina Civa i Age of Empiresa. :Hail: Igrao. Cuja igrao, preigrao sto puta svaku kampanju plus sve moguce verzije obicnog makljanja. Jedna od najboljih igra ikada. Napoleonova kampanja je vrhunski odradjena. Jedino mi krivo sto nisu odradili npr. kampanju Mongola il rat 6 drzava u Kini...Apsolutno fantasticna igra. Steta sto su se zakopali sa onim rise of legends. Edited September 4, 2011 by Shan Jan
casperbgd Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 (edited) Skini Europu Universalis 3 i momentalno ces zaboraviti na Medieval Total War i tako te dosadne igre. :) Pa onda skines Victoriu 2... Posle toga ti je najbitnije da se skines od zavisnosti. Edited September 4, 2011 by casperbgd
Recommended Posts